writing-img

RE: Mariborčanke II. del

clock-img

18.12.2008, 22:55

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

vzami brisačo

Sem vzela škarje, uspela odpret in nisem nič polila, saj ne morem verjet user posted image

pa kaj si nora, al kajuser posted image

tak sem jaz 1x odpirala flašo (no z nožemuser posted image ) v službi, pa se mi je spuznilo in aučččč,............so me že na šivanje peljaliuser posted image , še dobro da smo imeli urgentne prevoze tam da sem takoj prišla v bolnicouser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

18.12.2008, 22:57

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Saraya si se odločla za gostilno?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

18.12.2008, 22:58

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Aja, še to, stare dojijle dajte mi pomagat: a je res kaj na tem, ko pravijo, da naše bebe začnejo kao lepo spati čez noč, ko jih nehamo dojit? Ne vem no, jaz glih ne verjamem...saj je ne mislim še nehat, dokler nama še obema paše in še malčica kaže interes še naj kar duda user posted image samo tak pač me zanima...ali pa mi zdaj spet nea lepo spi, ker je zraven mene in "voha" mlekeca in zizike, kaj? user posted image ker tisti čas, ko je bila v svoji sobi je že full lepo spala user posted image
No, mogoče pa jo danes probam nest v njeno sobico, a probam in reskiram? user posted image user posted image user posted image   ker, če se prebudi pol sem adijo za eno uro, da jo nazaj uspavam user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

vzami brisačo

Sem vzela škarje, uspela odpret in nisem nič polila, saj ne morem verjet user posted image

tak sem jaz 1x odpirala flašo (no z nožemuser posted image ) v službi, pa se mi je spuznilo in aučččč,............so me že na šivanje peljaliuser posted image , še dobro da smo imeli urgentne prevoze tam da sem takoj prišla v bolnicouser posted image

ja je nevarno,res.Jaz sem se že tud tak skoraj zaštihala

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Saraya si se odločla za gostilno?

ne

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

18.12.2008, 22:59

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Ja, ja "mami" user posted image user posted image user posted image   hvala za skrb, saj sem pazla, ker vem kaj se lahko drugače zgodi user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

18.12.2008, 23:00

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

vidiš,jaz sem imela Anejo za varko.Ko se nazaj spomnim,,,,,,,,,zlat otrok..................user posted image .si misliš,da bo mogoče pri drugem isto........user posted image

clock-img

18.12.2008, 23:01

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jo nesem spat,da vidimo,ka bo............

clock-img

18.12.2008, 23:01

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Sicer pa glede na to, da imam cel mezinec na desni roki zašit nazaj na roko, drugače bi že zdavnaj bila rez njega še predobro vem kaj se lahko zgodi, če si neroden user posted image
Še zdaj se mi vse okrog prsta vidijo šivi kako je štuklan zraven k roki user posted image in se bodo vedno.

clock-img

18.12.2008, 23:03

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image kuku,si priplavala malo v domače vode?

clock-img

18.12.2008, 23:04

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Jaz pa žejna, ko svinja, študiram zakaj user posted image  
Seveda, če sem prej doli žrla kraški zašinek, je bil tak lep, niti pikece ni imel onega belega, mastnega, pa sir in papriko pečeno, te pa ni čudno, da bom zdaj spet hin od žeje user posted image ne vem, če nem mogla it v špajzo kuj po 1, 5 l vode user posted image

clock-img

18.12.2008, 23:05

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Gold fish Jan bo šel mogoče spomladi v vrtec, ne vem še. Službe nimam tak, da se mi ne mudi, pa to zimo ga nočem dat ker so same viroze.

pa moraš kaj plačevat za mestouser posted image ....

jaz sem pri prvem na Pobrežju morala..kao evidenčni vpis od aprila do jeseni...

clock-img

18.12.2008, 23:08

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Seveda, če sem prej doli žrla kraški zašinek, je bil tak lep, niti pikece ni imel onega belega, mastnega, pa sir in papriko pečeno, te pa ni čudno, da bom zdaj spet hin od žeje user posted image ne vem, če nem mogla it v špajzo kuj po 1, 5 l vode user posted image

daj nehaj s tem žretjemuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 23:09

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

ja..., ma ne vem kaj mi je danes...sem šla zdaj zvečer kuhno pucat...mislim ono ploščice in ostale zadeveuser posted image ....malo mi že špilajouser posted image ..

..... ma moje dete sploh noče jest...... že ene 2-3 dni pušča v flaši okrog 50ml...od 130....pri vsakem obroku.....pa drugače je ful vesel, spi, se igra, ......    pojma nimam kaj je touser posted image

...edino kar slišim je to, da ima malo sluzi neki notuser posted image

clock-img

18.12.2008, 23:10

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

daj nehaj s tem žretjemuser posted image user posted image user posted image user posted image

men se tud zdi, da vedno ko sem tu gor ona nekaj jeuser posted image

clock-img

18.12.2008, 23:11

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...pol se pa čudi, da se ji zala zbuja......voha, da mami papca, pa bi ona tuduser posted image

clock-img

18.12.2008, 23:11

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

babe radovedneuser posted image user posted image user posted image .................

no, sem tam pri parfumih nekaj dooolgo gledala, valda da mi je bilo vroče, pa iščem in voham( sem za mojega iskala parfum) , pa se mi zdi da me ona varnostnica skoz čekirauser posted image . Pa je nisem niti upala pogledat, sem si mislila ja kaj............ a misliš da si bom kaj v voz skrilauser posted image user posted image  No, pa grem do blagajne in ona okoli polic za mano...............pa se postavi pred kasouser posted image ................ res, nisem jo mogla niti pogledat od sramu kaj si misli o meni.................

pol pa me pokliče po imenu, pa pogledam in moja sošolka iz OŠuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 23:12

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

ja..., ma ne vem kaj mi je danes...sem šla zdaj zvečer kuhno pucat...mislim ono ploščice in ostale zadeveuser posted image ....malo mi že špilajouser posted image ..

..... ma moje dete sploh noče jest...... že ene 2-3 dni pušča v flaši okrog 50ml...od 130....pri vsakem obroku.....pa drugače je ful vesel, spi, se igra, ......    pojma nimam kaj je touser posted image

...edino kar slišim je to, da ima malo sluzi neki notuser posted image

naša tud tak bogo je.Sploh danes ko je tak prehlajena.
Pa ne sekiraj se,saj bouser posted image

clock-img

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Ooo, fiši user posted image

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...pol se pa čudi, da se ji zala zbuja......voha, da mami papca, pa bi ona tuduser posted image

itakuser posted image

clock-img

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Če pa sem lačna non stop user posted image

clock-img

18.12.2008, 23:13

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image user posted image

babe radovedneuser posted image user posted image user posted image .................

no, sem tam pri parfumih nekaj dooolgo gledala, valda da mi je bilo vroče, pa iščem in voham( sem za mojega iskala parfum) , pa se mi zdi da me ona varnostnica skoz čekirauser posted image . Pa je nisem niti upala pogledat, sem si mislila ja kaj............ a misliš da si bom kaj v voz skrilauser posted image user posted image  No, pa grem do blagajne in ona okoli polic za mano...............pa se postavi pred kasouser posted image ................ res, nisem jo mogla niti pogledat od sramu kaj si misli o meni.................

pol pa me pokliče po imenu, pa pogledam in moja sošolka iz OŠuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz bi jo itak spodila že prej stranuser posted image

clock-img

18.12.2008, 23:14

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Če pa sem lačna non stop user posted image

diagnoza-trakuljauser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 23:15

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

lahko noč vam želim vsem skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 23:16

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Vrtnica79   a si že razmišljala kaj o tem, da bi šla delat v Mullerja, ker si itak vsak dan tam? user posted image

sej mi je že malo nerodno, ko skoz tam visim, bom se probala malo nazaj držatuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem