cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke II. del

clock-img

23.01.2009, 21:27

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

botrca,lepega sineka imaš,je že zraseluser posted image .Vidve z sestro pa sta si čist podobneuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

23.01.2009, 22:12

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Mi katera pove, kak se naredi album? Meni se namreč ne sanja

clock-img

23.01.2009, 22:13

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kaki lepi fantek jeuser posted image , pa celi ati je.

ja, ja to mi vsi rečejo, ata pa raste od ponosa user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

23.01.2009, 22:14

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

botrca,lepega sineka imaš,je že zraseluser posted image .Vidve z sestro pa sta si čist podobneuser posted image

hvala tudi tebi za pohvale, ja je že velik fantek. Tudi to drži in nama marsikdo reče da sva si zelo podobni.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

23.01.2009, 22:18

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Mi katera pove, kak se naredi album? Meni se namreč ne sanja

Ko prideš noter v rr imaš desno od A do Ž, prisloniš miško in ti ponudi albumi, klikneš in imaš opcijo naredi al ustvari svoj album in napišeš od koga je kdaj si slikala...in kar te pač vpraša. Potem imaš dodaj z diska in poiščeš katero bi rada dala. Nato na koncu klikneš začni prenos in počakaš da ti vsako posebej naloži. Ko je končano si poglej pod moji albumi.

clock-img

23.01.2009, 22:26

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ki ste spet vse...se pripravljate na vikenduser posted image ?

Pandica tebe pa interpol išče...ki si se zgublauser posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 23.1.2009 22:27:03 >

clock-img

23.01.2009, 22:38

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Mi je ratalo. Tak, da lahko tudi našega Maksa vidite, pa seveda Leo, je na par slikah.

clock-img

23.01.2009, 22:53

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Matcar kake lušne otroke imaš user posted image  user posted image  user posted image . Maks ima enako dudo kot jo je imel moj Januser posted image .

clock-img

23.01.2009, 22:54

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Koliko pa si stara ali mlada user posted image  Matcar?

clock-img

23.01.2009, 22:55

clock-img

matcar

pencil-img

25199

9.januarja sem dopolnila 29 let. Pravi fosil sem že, ne?user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.01.2009, 22:57

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Hvala. Samo nobeden mi ni podoben.Upam, da mi vsaj tretji bouser posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.01.2009, 22:59

clock-img

botrca

pencil-img

14679

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za nas mlade mamice, samo ti pričakuješ že 3 jaz pa sem pri prvem in imam 31 let. Koliko si pa pri prvih dveh bila stara?

clock-img

23.01.2009, 23:01

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Leo sem rodila pri 21 letih, Maksa pa pri 28 letih. Lea je vse presenetla, pa mi ni žal niti sekunde.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.01.2009, 23:03

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Pandica tebe pa interpol išče...ki si se zgublauser posted image

Ja, ja, evo me user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

23.01.2009, 23:04

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

23.01.2009, 23:05

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

metcar,luškani steuser posted image

clock-img

23.01.2009, 23:06

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Vsi, razen mene.user posted image  Hvala

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.01.2009, 23:08

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Sem mogla prvo vse prebrat, koliko ste načvekale čveke čvekaste user posted image

Eh, včeraj nisem niti bila nič za rač. , danes pa sem ga tut komaj zdaj vklopla, bravo za mene user posted image je pa res, da me cel dan ni bilo doma, ker sma se potepali z Zalo.
Prvo sma bili v Europarku dopoldne, pol pa sem šla direkt v Radizel k prijateljici, ki ima 1,5 m starega fantka na obisk. Saj se spomnite, ko oni, ko ste držale pesti za njo, ko je točno 1 mesec prej rodila. In Ruj še je zdaj tako majhen, da ne morem verjet kdaj je sploh moja bejba tako zrastla user posted image ojoj, kako je minil ta čas...

Botrca   vidim, da zalezuješ Damjana Murkota user posted image user posted image user posted image user posted image

Vrtnica  pozna vse njegove pesmi user posted image

Saraya  full lepe pupike imaš doma user posted image sem pogledala album

aja, pa botrca  tvojega tut, vsaka čast Janu, da je v stajici, moja ni nikoli hotla niti minuto bit noter ( v oni prenosni posteljici, ki se lahko koristi tut za stajico )

matcar   tvoje slike pa grem zdajle pogledat user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 23.1.2009 23:11:34 >

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

23.01.2009, 23:11

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

pol sma pa medve z botrco že z eno nogo.......user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2009, 23:12

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nič babike,grem se carkljat v toplo postlouser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2009, 23:12

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

matcar   lepe slikice in lepo deco imaš user posted image  user posted image  user posted image  

clock-img

23.01.2009, 23:13

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Uhh, pol sem še jaz starejša od tebe user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2009, 23:15

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Hvala! Vaše punce in fant so tudi pravi sončki.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Uhh, pol sem še jaz starejša od tebe user posted image user posted image user posted image

kak starejša

clock-img

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pol sma pa medve z botrco že z eno nogo.......user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem