writing-img

RE: a je lahko kaj narobe

clock-img

16.12.2008, 22:08

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: vesela veselka

bolj butasto in nesramno se mi zdi posmehovanje.

Ja, saj.

clock-img

16.12.2008, 22:17

clock-img

Anonimen

meni se pa ob poplavi raznih dateresnosratpritisne vprašanj tole niti ne zdi tako katastrofalnouser posted image redno se pojavljajo veliko bolj glupa vprašanja, pa nanja smrtno resno odgovarjateuser posted image da človek ne ve kdo je bolj ubrisan, tist k sprašuje al tist k odgovore pišeuser posted image

clock-img

16.12.2008, 22:22

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Tut jest mam eno vprašanje,ali lahko pritiskam ko grem kakat,aja noseča sm 28t4dni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

clock-img

16.12.2008, 22:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Tut jest mam eno vprašanje,ali lahko pritiskam ko grem kakat,aja noseča sm 28t4dni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst ti svetujem da za vsak slučaj bereš čimmanj takih vprašanj, da ti ne bo treba prepogosto pritiskatuser posted image

clock-img

16.12.2008, 22:27

clock-img

maja24

pencil-img

2514

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jst ti svetujem da za vsak slučaj bereš čimmanj takih vprašanj, da ti ne bo treba prepogosto pritiskatuser posted image

Zakaj se zaje..bavaš z manouser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

clock-img

16.12.2008, 22:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Zakaj se zaje..bavaš z manouser posted image user posted image user posted image

a jst? ma čist resno mislim...vsaj do 34t7d čimmanj pritiskatuser posted image   vpraši pušenjakauser posted image

clock-img

16.12.2008, 22:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.12.2008, 22:42

clock-img

Anonimen

če pa tak slab igrajo... se ne splača bedet! user posted image

clock-img

16.12.2008, 22:44

clock-img

evi28

pencil-img

253

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

če pa tak slab igrajo... se ne splača bedet! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2008, 22:55

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ene ste res nesramne..vprašala sem ker ne vem..mislila pa sem na pokanje..ker sem slišala da plod vse sliši in da ni primerno če je kje glasno da greš..ne vem no...seveda pa sem mislila na pokanje,ki je zeeeloo glasno...sem upala da me pomirite,a ne da se smejete z mene..žalosnouser posted image

ne oziraj se na zlobne jezike. Res je, plod sliši in ob glasnih pokih se tudi prestraši. Verjetno je nesmiselno govoriti o tem, da bi mu to pustilo nekakšne posledice, je namreč dobro zavarovan v maminem trebuhu. Se pa jaz ne bi šla gužvat nekam v množice, kljub prepovedi petard jih bodo objestneži še vedno metali pod noge.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

17.12.2008, 09:50

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

IZVIRNO SPOROČILO: evi28

IZVIRNO SPOROČILO: vesela veselka

meni se pa ne zdi bedasto vprasanje, punca je sele na zacetku in se ne ve dobro kaj lahko in kaj ne. Saj tudi jaz kdaj postavim kaksno smesno vprasanje, so what? Saj za to je forum, da se vprasa. pove, pokomentira itd. itd.

Res je, ampak, če postaviš butasto vprašanje, ne moreš pričakovati pametnih odgovorov...
In kot si sama navedla, forum je tudi za to, da se stvar pokomentira, evo ti komentarjev...

Butastih vprašanj ni, so samo butasti odgovori. To je moj princip. Če te nekaj žre, vprašaš. Sicer pa si lahko lepo tiho in "zgledaš" zelo pameten, ampak še vedno živiš v neznanju.

clock-img

17.12.2008, 09:52

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Mislim, da bi morali imeti pod lepljivo spravljena taka vprašanja, kaj sme in ne sme nosečnica.
Meni niti na misel ne pade, da bi šla v kakšno mestno središče s trebuhom. Možnost padca (v zadnjem tednu sem padla 2x), to,da se stalno nekdo zaletava v trebuh, pokanje (sama ne maram) ...
Sem pa malo bolj previdna, ker pač  mojauser posted image ni tako lahka kot je pri večini.

clock-img

17.12.2008, 09:53

clock-img

copka

pencil-img

1117

po moje, ce ne gres v mnozico, kjer kaksen debil vrze petardo ljudem pod noge, potem ni panike. Se pac das malo bolj ob stran.
Jaz osebno ne bi sla, ker me zadnje case trebuh boli (sem 20t noseca) se mi ne bi dalo stat.

clock-img

17.12.2008, 09:59

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Mislim, da bi morali imeti pod lepljivo spravljena taka vprašanja, kaj sme in ne sme nosečnica.
Meni niti na misel ne pade, da bi šla v kakšno mestno središče s trebuhom. Možnost padca (v zadnjem tednu sem padla 2x), to,da se stalno nekdo zaletava v trebuh, pokanje (sama ne maram) ...
Sem pa malo bolj previdna, ker pač  mojauser posted image ni tako lahka kot je pri večini.

Se strinjam.
Petarde in bobnenje že ne bo škodilo, bolj drugi dejavniki. Tudi jaz s trebuhom ne grem v gužvo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem