IZVIRNO SPOROČILO: furlica
Pozdravljene,
končno spet nazaj po mali gripci. Popila sem par kištic pomaranč in spila litre čaja z medom... a zdaj sem ok, še malo in bom kot prej.
Tudi jaz danes ne bom šla k telovadbi, a bom šla drugi teden, Fragola, kaj dvakrat na teden imate, ob kateri uri je pole telovadba?
Sem zadovoljna, da si dobila voziček in da ti je všeč in da si zadovoljna.
Jaz se še odločujem, k vsi so pametni okrog mene in res na koncu ne vem več kaj nardit.
Tolko se govori o makadamu... a me zanima, koliko jih potem gre res po takem terenu?
Fragola, bom ga prišla pogledat... in spotoma, še uno kafe ?!? samo da mi gre virus ven iz telesa.
Grem zdej, k sem malo trudna.
lep pozdrav,
furlica
furlica ti kar pridi, ti bom vse pokazala, ma ti povem, da sem navdušena. Edina slaba lastnost tri kolesnikov je ta da ko so pospravljeni še zmeraj zavzamejo veliko prostora, vendar če maš velik avto ni problema in hvala bogu, da mava velik avto.
Furlica samo, da si boljše!
aja materinska je dvakrat na teden in sice ponedeljek, sreda, tako boste meli tudi vi v aprilu.
Včeraj smo meli prvič in sicer je blo govoro o nosečnosti, življenje, nega in prehrana v nosečnosti.
V ponedeljek (09.03.) bo porod in premagovanje porodne bolečine
v sredo (11.3.) novorojenček dojenček, starševstvo
v ponedeljek (16.3.) zobozdravstvena preventiva
v sredo (18.3.) polovica skupine nega novorojenčka, dojenje
v ponodeljek (23.3.) polovica skupine nega novorojenčka, dojenje
v četrtek (26.3.) ogled porodnišnice
Materinska se začne ob 16.30 traja eno uro potem je pa telovadba ob 17.30, ki tudi traja eno uro.
< Sporočilo je popravil fragola -- 5.3.2009 15:46:10 >