dan,
me smo že prišle iz dolgega sprehoda...sem po vseh možnih trgovinah iskala one žličke iz gume, pa jih nikjer nimajo
sedaj se ana igra tule na tleh, jaz pa vam na hitro kaj povem
mirjam, a res to drzi, da otroka lahko peljes ven le do -5 stopinj? Kje si to slisala/prebrala?
lani sem delala prekvalifikacijo iz predšolske vzgoje in ena profesorica (za športno vzgojo) nam je to povedala...kar je pod -5 naj bi bilo premrzlo za otrokova pljučka. seveda sem slišala že vse možno na to temo...ta tudi pod 0 ni ok, ampak potem bi bili midve celo zimo notri...
ji pa sedaj vedno dan šal čez nosek in ustka in če fajn piha še polivinil čez voziček pa je ok.
sicer pa mislim da se s starostjo ta meja niža, tak da včeraj je bilo pri nas -6 opoldan, pa je bilo kup malih otrok na sankališču tu v bližini bloka.
nosečniška oblačila: nekaj jih še nosim - majice in tako, saj mi je leži tak bolj "razvlečen stil"...ostalo čaka na zgodnji polici na novega bušija
dieta: manj žri in blacky tvoj predlog glede seznama mi je ok. mi lahko pa že kilo odšteješ; torej -6
vam moram povedati še to, da smo novo leto praznovali še s tremi familijami in dve od teh mamic sta nam razodeli, da sta noseči in pričakujeta julija

ma so mi take lušte naredile
no sedaj pa ana zahteva mojo pozornost, čao