lex hvala za pošiljko.
IZVIRNO SPOROČILO: lex
kaj boste kuhale?
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiič!!!!!!!
imam sadje na sporedu.
mirjam ne mi od piščanca! Jutri ga bom tut js mlatila!

Sam kje je še jutri...
spanje - mi smo spet prespali lepo celo noč! No 5 dni je imel očitno vmes nekih prebliskov, danes pa spet po starem.

Ma občudujem vas tiste ki vam otročki ne spijo ponoči. Jaz tega nisem navajena in ko se mi je teh 5 dni ponoči zbujal samo da sem mu dala dudo sem bla že čist hin.
ilatic daj hitro kakšno fotko dragega da vidimo in ocenimo če je res tko fejst.
blacky navadni novalac je pri nas 400g - 9€, v avstriji pa 800g - 9€. Jaz sem ga ves čas dobivala iz avstrije ker se res splača. Mam še za porabit enega celega in pol, potem pa prešaltamo na dm-ovega babylove dvojkico ki jo imamo sedaj že pred spanjem. Je tut dost cenejši...
netki za piškot nimam pojma katere lahko še daš... Mam pa dost teh plazma piškotov doma k jih vedno od mojga stara mama pošlje.
umpa plasma piškoti majo to notri kar si opisala. Za plazsmon al kaj so že pa ne vem... Jaz mu dam kar plazma... Tko dvakrat na teden približno mal požuli.
flower kako si skuhaš juho iz paradižnika??
ksenci

da se čimprej pozdravite!
IZVIRNO SPOROČILO: populis
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska
Jaooo, ne morem verjeti kdo me je najdu na FB ... moj bivši
To jaz zmeri upam da se mi ne bo zgodilo.Računam na njegovo računalniško nepismenost
jaz tudi.

Res hvala bogu da je bolj kot ne računalniško nepismen.

Zdej bi bla pa fora da bi me skos tle gor zasledval pa bral in bi tole vidu.
metuljcek jaz mu japke nisem nikoli prekuhavala. Sem mu jo vedno samo naribala.
netki ja tut jaz sem pričakovala da bo ceneje... Mi je tut mal predrago tole... Sploh za tale zasavje in za ta k... bazen. Tko da sem se odločila da bom šla res rajše na aerobiko. Mi je sicer škoda k ne bo mel mali nič od tega pa vseeno. Se bom šla pa kdaj pa kdaj tut tko sama popoldne kopat z njim v hrastnik.
IZVIRNO SPOROČILO: flower
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa
kje je javila. a nova?
ROMY ima novi nick. Saj ne vem, če je mislila, da bi jo imele me na seznamu, ker klepeta pri junijkah, ker je junija rodila.
metuljček kurimo samo na drva, ker nam jih ni treba kupit, mamo gozd. ponoči se ful ohladi najin del, še nimama fasade. ja samo to bom jedla in sadje, hujšam po ločavalni in je danes sadni dan.
neee. To je bil samo hec.

K je blacky za svojo Tejo napisala podatke.. No vidim da je že blacky razložila...
ilatic 
skorja kruha je zakon.
umpa korenček tudi.
netki kaj vi imate že 3 obroke gh? A nisi rekla da je šele sedaj začel usta odpirat?
lex klical bivši? Ojej. Mene bi kap zadela. Jaz se pa res nimam kaj menit z njim.