jutro!
mi smo iz posvetovalnice.
dobil je drugo pikico in jo pogumno prestal, zdej panča, upam da čimdlje
mere za seznam
5,5 meseca :
72 cm
9300 g
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Ojla damice moje,
kako gre? Danes smo imeli auf malo čez 7h ... no vsaj spal je naš fant, če ne drugega. Je pa mami zato povožena
Nekako smo skoz nekje okol 37 ... najbolj zoprna temperatura, zbijati ne morem nič. Smo pa za vsak primer nabavili Calpol ... Bomo šli popoldne do P.
IZVIRNO SPOROČILO: flower
Na bibaleze.si berem intervju z Sabino in Jurijem Zrncem. Sabina pravi, da so od vse literature forumi najboljši vodič! Kdaj je rodila, junija ali julija? Mogoče je pa kje med nami!
mislim da je julijka. Sem jo enkrat srečala na materinski, se mi zdi, da nisva imeli prav veliko narazen PDP
a je to sploh povišana temperatura? sprašujem, ker ne vem, meni se zdi, da je panika šele po 38,5 .
kje pa meriš?
ker če meriš v ritki, je itak povišana.
mojcek jaz mam eno idejo, samo ne vem če je izvedljiva. če maš živo kam dat kake karte za vaju, za gledališče ali kino, da si privoščita en romantični večer.
midva tega še sploh nisva prakticirala
odkar se je plišek rodil
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24
Nekako smo skoz nekje okol 37 ... najbolj zoprna temperatura, zbijati ne morem nič. Smo pa za vsak primer nabavili Calpol ... Bomo šli popoldne do P.
a je to sploh povišana temperatura? sprašujem, ker ne vem, meni se zdi, da je panika šele po 38,5 .
kje pa meriš?
ker če meriš v ritki, je itak povišana.
normalna temperatura je okoli 36. tudi pri odraslih je bolj nevarno okoli 37 kot malce višja. in po 38 lahko vsaj zbijaš, prej ne.
Natka je zbolela, daje jo kar hud prehlad, iz nosa ji teče, tako da baby vac laufa na pol ure, kašlja pa tako da se ji kar dviguje. Ker se bojim bronhitisa, ji delam že od včeraj inhalacije in je danes že veliko boljša. Lepo se odkašlja tako da sem vsakič znova vesela, da em nabavila inhalator. Inhalira fiziološko in ji pomaga bolje kot kakršenkoli sirup.
Upam, da bo Netki čimpraj zdrava.
tako da niti uradne skupne fotke nimamo.
RES JE!!! Prov škoda ne. Smo pa bile res razočarane a ne? Jaz sm kr mogla enga it prižgat na tisti mraz ven. pa me ni nič zeblo

. Vprašanja se res ponavljajo in naslednjič gre Sara z nami in ti bo poročala!!! Sara je pa full faca. Tko je zgovorna da po moje moraš pazit kaj doma govorite ker vse sčeblja

. Ko je meni delala make-up je vse povedala. Moja mami je pa to pa to.. jaz se tud šminkam..škoda k mene ne morete na šminkat...ni kar ni povedala..tko mi je simpatična!!!
Moj Tarik danes še spi. Ne vem kaj mu je. A naj ga zbudim? Preverjam če sploh diha.. Nič mi ni jasno!!! Jedel je ob 7h in zaspal nazaj. Ponovadi rogovili, danes pa kar spi.
O vročini govorimo tedaj, kadar telesna temperatura, merjena pod pazduho preseže 37,2°C, merjena v ušesu 37,5°C in izmerjena v ritki 38°C.
vir: brošura Moj otrok ima vročino - kaj jo povzroča in kako ukrepamo, avtor prim. Rasta Rakar Radešček, dr. med., spec. pediatrije
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic
tako da niti uradne skupne fotke nimamo.
RES JE!!! Prov škoda ne. Smo pa bile res razočarane a ne? Jaz sm kr mogla enga it prižgat na tisti mraz ven. pa me ni nič zeblo

. Vprašanja se res ponavljajo in naslednjič gre Sara z nami in ti bo poročala!!! Sara je pa full faca. Tko je zgovorna da po moje moraš pazit kaj doma govorite ker vse sčeblja

. Ko je meni delala make-up je vse povedala. Moja mami je pa to pa to.. jaz se tud šminkam..škoda k mene ne morete na šminkat...ni kar ni povedala..tko mi je simpatična!!!
omg, VSE JE SČVEKALA KAJ? nO JA, pardon velikosti črk!!!
Sem se odločila, da če že itak vsak dan gledamo TV3, da si bom vprašanja pisala - vprašanje samo, koliko časa

. Sara - zgovorna? To je samo krinka, za katero se skriva. Do četrtega leta se je skrivala za nama, ko pa sem zanosila z Ano, se je odprla kot rožica, postala bolj samozavestna.. skratka, na bolje. Ampak taka pa le ni kot daje vtis. Velikokrat na zunaj deluje ok, doma se pa zjoka.
Kaj sem že hotela?? PA kasneje...
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 23.12.2008 10:24:09 >
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!