writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

19.12.2008, 14:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.12.2008, 14:21

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

mi mamo trip trapa. original. smo ful zadovoljni. sploh mi to veliko pomeni, da ga bo mel še dooooooooolgo. ne samo 1 ali 2 leti. mal ga sicer še podložim in prav rad sedi z nami za mizo.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 19.12.2008 14:22:13 >

clock-img

19.12.2008, 14:26

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

še samo 6 dni do Božičaaaaaaaaaaaaaaaa!!! user posted image user posted image

clock-img

19.12.2008, 14:28

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

a zdj sm pa sama tu... user posted image

Brin spi. danes je kr boljše volje. bla sma 2 uri zunaj. sam šla po plenice (btw nosmo milerke 4+), pol pa nazaj u center. sm šla spet brskat za torbico. matr... nikjer ne najdem ene pametne beš torbice. vse je cekrasot. jst bi pa tako malo manjšo šikano torbico. za na krst rabim. pol so pa tm otroc peli in plesali in sva se še tm ostavla in mali je bulil v njih. res... on tok uživa ko je muska naglas user posted image pol sma malo še midva poplesala in pol šla domov.

clock-img

19.12.2008, 14:28

clock-img

24julij

pencil-img

565

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

še samo 6 dni do Božičaaaaaaaaaaaaaaaa!!! user posted image user posted image

joj jst sploh nimam občutka da bo ze kr bozic

clock-img

19.12.2008, 14:31

clock-img

pigama

pencil-img

352

inigo kakšne barve imaš stolček? Zdaj imajo ful izbiro. Mi imamo oranžnega, WW ( umazano bela) in zdaj še roza.

clock-img

19.12.2008, 14:39

clock-img

24julij

pencil-img

565

sem jezna dej povejte mi s cim ve bodije namakate kadar so pokakani,mat.r sem jih mela u ne vem kolkih wanishih namocene zdej sem dala pa prat se wanish zraven pa so se kr flekasti grr ma s cim pa nj pol namazem

clock-img

19.12.2008, 14:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.12.2008, 14:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.12.2008, 14:41

clock-img

24julij

pencil-img

565

midva z user posted image greva pa jutri v lj stolcek bozicku narocit user posted image ma pa se vedno ne vem kerga nej,meni so tud usec PP ampak mi je cena zasoljena ma use kar mi je usec je drago,sploh ne vem kam bovasla gledat...kaksni predlogi?

clock-img

19.12.2008, 14:43

clock-img

24julij

pencil-img

565

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

24 julij, jaz imam iz DM en sprej denk mit, pošpricam preden dam prat in to je to. Perem pa na 40 ali 60°C. Če prvič ne gre ven, dam pa naslednjič kuhat - na 90°C.

no pol bom pa se jaz sla ta spraj iskat ker so kaksni bodiji posrackani so vratu,sej zdaj sem dala spet namocit bomo vidli

clock-img

19.12.2008, 14:45

clock-img

Katy\o/

pencil-img

280

Ojla mamice.

Se me še spomnete? Me je naša pisateljica nahecala, da pridem spet malo počvekat.user posted image Kot sem na fejsbuku napisala, najprej ni blo časa, potem sem pa že tolk ven padla iz čvekanja, da nikakor nisem našla volje prit nazaj počvekat. No, pa mi je zdaj končno uspelo s pomočjo lunice. user posted image

Vidim, da se že vse veselite božiča. Sam res, samo še 6 dni, pa se mi ne zdi, da je že tko blizu konec leta. Še malo, pa bo treba v službo. user posted image

Lepo bodite.

Postali smo mala družinica! :)

clock-img

19.12.2008, 14:47

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

IZVIRNO SPOROČILO: pigama

inigo kakšne barve imaš stolček? Zdaj imajo ful izbiro. Mi imamo oranžnega, WW ( umazano bela) in zdaj še roza.

aš stolček? Zdaj imajo ful izbiro

mi tut oranžnega! user posted image user posted image

clock-img

19.12.2008, 14:48

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

sem jezna dej povejte mi s cim ve bodije namakate kadar so pokakani,mat.r sem jih mela u ne vem kolkih wanishih namocene zdej sem dala pa prat se wanish zraven pa so se kr flekasti grr ma s cim pa nj pol namazem

jst mam tist nek Ariel professional v spreju. gre vse dol: od korenčka, kakca...

clock-img

19.12.2008, 14:52

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Dan,

vidim, da čveke še čvekajo in jih še ni nazaj. Jaz pa se počasi pripravljam na večerno žurko, ma saj ne vem ali se naj veselim ali ne.

Stolček imam kar Ikein Antilop, zaenkrat jo pa še v ležalniku hranim, ker še tako nima celega obroka. Danes sem ji dala jabolko in je jokala kot dež, nikakor ji ni bilo všeč. Jutri probam še s frutkom.

clock-img

19.12.2008, 14:53

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Samo sperem z vodo in dam prat. Uporabljam prašek Ava, pa malce Vanisha dam zraven. Ponavadi gre ven user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

19.12.2008, 14:55

clock-img

24julij

pencil-img

565

nasa sluzba ima tudi danes zabavo pa mi vceraj sodelavka pise sporocilo da ce pridem da so v sluzbi sprasevali.mislim halo en dan prej,sem rekla da ne grem pa sem skoz misnla da bi sla se z mojim sva se pogovarjala,sam iz principa ne grem ker en dan prej se mi zdi da se pa ne rece,vedla sem da bo festa samo tocnega datuma nisem vedla.kaj bi pa ve naredle a bi sle ce bi vam en dan prej rekli

clock-img

19.12.2008, 14:56

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Katy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prišla si!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ti veš, kolkokrat sem te jaz klicala tu gor, da pridi čvekat. Ti ti ti..... No, zdaj pa le ostani tu.

Soncica, ti se tudi zgubiš vsake tolko. Te pogrešam. Ja, sezname še pridno vodim.user posted image

clock-img

19.12.2008, 14:56

clock-img

nanka

pencil-img

3998

24julij, odvisno kako se razumeš s sodelavci. Če ste super kolektiv bi jaz na tvojem mestu šla, saj si vedela da žurka enkrat bo, če se pa ne razumete, pa nebi šla.

clock-img

19.12.2008, 15:00

clock-img

Anonimen

nasa sluzba ima tudi danes zabavo pa mi vceraj sodelavka pise sporocilo da ce pridem da so v sluzbi sprasevali.mislim halo en dan prej,sem rekla da ne grem pa sem skoz misnla da bi sla se z mojim sva se pogovarjala,sam iz principa ne grem ker en dan prej se mi zdi da se pa ne rece,vedla sem da bo festa samo tocnega datuma nisem vedla.kaj bi pa ve naredle a bi sle ce bi vam en dan prej rekli

Mene so pa povabili - k mamo eno fajn bejbiko, ki to ureja. Pa bom šla, če ne zarad druzga, zato ker itak  me najbrž ne bodo nazaj vzeli, pa da vidim svoje sodelavke user posted image . Sam če bi mi pa en dan prej rekli, pa zihr ne bi šla.

clock-img

19.12.2008, 15:01

clock-img

netki

pencil-img

3488

evo moja pikeca spita....mami je pomila posodo, si umila glavo....zdej je pa kofi pavza user posted image user posted image user posted image

ko vstaneta gremo pa božička pogledat, pa lučke po mestu.....danes k pa ni dežja se pa nismo mogli ven spravit...no bomo šli pa v temi, sej bo še večje veselje user posted image

clock-img

19.12.2008, 15:02

clock-img

netki

pencil-img

3488

danes je pa polno žurk vsepovsod......kaj pa žurka za brezposelne?user posted image

clock-img

19.12.2008, 15:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: netki

danes je pa polno žurk vsepovsod......kaj pa žurka za brezposelne?user posted image

Tud to bi lahko 1x mele - jst sm itak z eno nogo že na zavodu user posted image  - sam bi morala bit najbrž bolj matinejauser posted image

clock-img

19.12.2008, 15:06

clock-img

Anonimen

netki pridi k meni, bova meli žurko, mojga tut cel dan ni, ker je na ŽURKI . valda user posted image

clock-img

19.12.2008, 15:07

clock-img

24julij

pencil-img

565

ha razumele smo se,oziroma tko,smo dost mlad kolektiv,se razumemo samo je blo pa tudi dost zahrbtnosti in obrekovanja,za hrbtom,mal sem bla razocarana ker vedno so govorle da me pridejo pogledat k sem se u P lezala pol pa kr nobena nima casa pa tudi Laro pogledat nikol ni casa skoz se ven vlecejo,ma sej razumem pac clovek nima casa silla nisem nikol nobenga da naju pride pogledat,s tem da jaz sem pa nasla cas pa z laro sla parkrat na obisk v sluzbo,punce so pa use neporocene in brez otrok,pa nimajo casa,pol mi pa vceraj napise.sej prides jutri ane? in to samo zato k sem vedno prletela ce je katera rabla al pa hotla
na zdej pa ze jamram,haha ne bom vecuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem