papir, lepa giant pupika ... aha, vidim, da je ze pomanjsana - tudi v manjsi dimeziji je prava lepoticka!
Blacky & glux3, imata prav, da sem zamesala kuzke med sabo - razlicne pasme pac, pa nisem prav razvozlala
Jaz sem bolj v macjem svetu, vesta?
Majuska & 3jemi, sta kaj bolje? Je glavobol izginil? I certainly hope so!
liju,
za Zana, da se neha jok med spanjem!
lidija, pri 5,5 ze meso? To imajo pa res razlicna mnenja. Masina, naj grejo P na en seminar in se poenotijo, no!
Blacky, tale zajec je pa fenomenalen. A si imela model al si ga sama obrezala? Ful je cortkan! Si predstavljam, kako je moral bit Nejc navdusen nad njim. Kaksno filo si pa naredila? ..... Aha, vidim, da si ga sama izrezala - pridna. Btw: pigama, a ne bi ti raje takele zajce jedla??????
pigama, super si to odrajtala v sluzbi. In
za stolcek. Edino prav!
bozicnica - berem, da ste jo nekatere dobile ... in to kljub temu, da ste na porodniski in gre denar iz drugega zepa? Pohvalno! Jest bi tud
netki, 700 slik? To pa je zalogaj. Kam jih bos pa poslala razvit? In po kolk te bo prsla posamezna, k jih imas tolk? Pa kaksen album/albume si nabavla?
24julij, nice pics. In absolutno vabljena prihodnjic. Ze odstevamo dneve do prihodnjega srecanja ... tik-tak, tik-tak in tu bo januar. Aja, zimska, a si OK al te se kaj sraufa?
Blacky, najbrz mislis 0,09 za slikico, a ne? Dobra cena, se strinjam!
soncica, WB. In vau, kaksen korenjak je tvoj mali!
In katy, long time no see ... WB. Zdaj pa le veselo bla, bla, bla z nami!
za Brina, da je bolje. Je bil potem kaki (as in kakec, ne sadez
) normalen?
24julij, pojma nimam glede feste. A se ti gre? Se dobro razumes s sodelavci? Ce ja, potem pojdi, ce ti je pa ful bedno, k so rekli tik pred zdajci, potem pa?!??!? .... Aha, vidim, da si ze odgovorila ... hja, zamotana rec. Ne znam svetovat, se bos mogla sama odlocit. A bi se tam sprostila? Fajn poklepetala, se nasmejala? Ce ja, pojdi. Ce ne, ostani pri svoji mini familiji. ... A, vidim, da si jih skenslala.
O, nya, junijka, pozdravljena - pridna, da se javljas tudi pri nas. Avokado? Za kaksno face mask, ja. Izpadanje las - jaz sem zdaj zacela uporabljat Recept proti izpadanju, ampak se ne vem, ce pomaga - sem ga vceraj prvic zalaufala.