Oooo pa si se spet malce oglasila. Sem te že skoraj pogrešala

No, potem boste pa imeli v septembru dvojno praznovanje
Ohhh... Bety nisi edina, ki bi samo jedla. Tudi jaz sem kar naprej v hladilniku

No samo si pa veliko jogurtov nakupim, pa sadja in zelenjave in prav paše to pogrickat... Pa kakšen čips se tudi najde

Tega bi pa kar jedla in jedla...
No moja kozmetičarka je že itak zaslužila spet z mano, ker po tvojem opisu si ti jz

Ampak kaj... treba se je včasih tudi malo razvajat, saj se pol vredu počutimo

Še moj se strinja naj grem kar večkrat, ker potem kar žarim, ko domov pridem
Bety in kot je že Charlie Chaplin rekel: "Nothing is permanent in this wicked world - not even our troubles.” Boš videla, da boš po NS skakala v zrak
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11
Pozdravljene!
Čestitke za tako lepe novičke, ki jih prinašate s pregledov!!!
Larilu...
Jaz bi na tvojem mestu napisala sporočilo šefici in obrazložila, da se tako slabo počutim, da nisem sposobna osebno se pogovarjati.....Sporočilo s povratnico...In naj se slika ....Vem, da si si službo želela, samo določenih dogodkov ne moremo predvideti in prav nič si nisi želela njim zagreniti življenje....TI imaš zdaj veliko večje skrbi in krči se pojavijo tudi zaradi stresa....Ne rabiš ga!....Končaj to enkrat, povej, da ti je žal in zaključi s to službo....Saj, ti njim nisi v breme, ker si zdaj na bolniški. Vse dobijo povrnjeno od Zavoda....V breme si jim prvi mesec ali pa če si malo na bolniški malo pa delaš.....
Jaz pa ima pregled ob 11,30.....Tako sem v krču, da se mi zdi, da sploh nisem noseča...Edina tolažba je, da je že, kar je.....
LP
Dober nasvet. Lepo napisano! Tako, da...
Larilu, drži se ga! Bety dobro opravi!!! Pa upam, da se boš kmalu sprostila
konika bravo za plusek
SONČEK LARA 
za pozitivno razmišljanje. Že tako nas skoraj vsi preveč strašijo... če ne boš tega... če ne boš tistega... Namesto, da bi uživale, se pa sekiramo.
Sontschica kje se skrivaš? Povej kako je bilo. Pa čestitke