Jutro, babe-žabe
Mi smo stopili v 16. teden, bom kasneje nalepila besedilo.
Včeraj sva bila z bodočim možem blazno pridna, šla sva prijavit poroko in dobila datum in uro. Malo kasneje sicer, kot smo upali, ampak upam, da bom še pri močeh za iti tistih par metrov preko ceste, kjer se poročiva
Smo namreč sosedi objekta, kjer tudi organizirajo poroke, in nama je tu res všeč. Tako da gremo zdaj vabit tistih deset izbranih
Bo pa beba lahko tudi potrdila takrat, upam, da ne bo kaj fajn boksnila, ravno ko bom hotela reči "ok, no, vzamem"
Sicer pa imam eno vprašanje za vas. Pred nosečnostjo sem imela hude migrenske napade, povezane s padanjem pritiska (vremenska sem, po domače). Ko sem pustila službo, kak mesec pred zanositvijo, so "čudežno" izginili, sedaj pa mi občasno spet zelo nagaja. Tablet ne smem jemati, pa me zanima, če katera pozna kak fin recet, kako dvigniti pritisk in se znebiti z njim povezanega glavobola oz. glavobola, ki pride ob menjavi vremena. Danes sem namreč od bolečin že bruhala
En recept, ki recimo pri meni deloma pomaga (včasih zelo, včasih ne), je prava kava - te sicer ne pijem, če pa jo, ko me boli glava, par požirkov, včasih deluje. Ampak če je tako hudo, da jo izbruham, potem ni ravno efektivna... Ležanje ne samo da ne pomaga, je še slabše, ne svetloba ne tema nista ok... Česen mi zbije pritisk... Tako da išem kako idejo.
Betty, povsem razumem tvoje razmišljanje glede odločitve po preiskavah. Ampak sama sem se ravno zato odločila, da na NS sploh ne grem - ker ne bi vedela, kaj storiti, oziroma bi me to samo morilo vso nosečnost, ali pa celo življenje, ne glede na odločitev. Sedaj verjamem, da bo vse ok, pa tudi, če ne bi bilo, bi to pač sprejela. Sicer pa sem itak optimistka, me je življenje naučilo, da je to najbolje! Sekirancija škodi lepoti, zdravju in duhu, časa je zanjo pa vedno dovolj - kasneje
Sončnica, čestitam!
Vidiš, smo tako držale pesti zate, da je moralo iti zlahka, hehe. Kdaj častiš?