Dobro jutro!
Dan je tako čudovit, da bi kar od zunaj živela..
Sontschica...uffff...Ti si pa pridna....Verjetno skuhaš omake, golaže....In potem samo dodaš prilogo. Jaz velika kosila kuham samo za vikende. V drugih dneh, pa mi rata v pol ure vse pripraviti. Recimo, kupim gotov golaž in skupaj z zeljem kuham toliko,koliko krompir rabi, da se skuha. Potem krompir pretlačim, dodam zelju in malo fižola iz konzerve, pa je jota kuhana. Tako delam tudi Segedin golaž, na isti način. Zabeliti ni potrebno, ker je golaž masten. Pa še zelje, če manj časa kuham, bolj zdravo je. hi hi hi...Lahko pa klobase in oksian krompir....
Vglavnem, kar rata mi cel teden kuhati dobro hrano in hitro. Jaz se pa ta čas preoblečem, pripravim mizo, pogledam na računalnik....
Nepoznana....
Čestitam....Tvoj rezultat NS je pričakovano nizek, saj si točno v 12t in takrat je NS še majhna. Če bi merila en teden kasneje, pa bi tekočine tam bilo več in bi tveganje samo zmanjšalo, rizika pa ne bi bilo. V bistvu je pomembno to, da se nosna kost vidi.
In pri tvojem
je nosek ta prav!!!
Imaš pa lepega dojenčka
....
Dolenjka....Tak trebuh imam tudi jaz....Verjetno zato, ker to ni prva nosečnost in telo že ve, kaj mora delati....Prevelik pa ne bo, ne skrbi.
Yenni....Tvoj pritisk je pa res nenavaden. Upam, da to ni nič takega in da bo internista znal hitro rešiti problem. Jaz bi se basala s česnom...
...
VilaMalina....je na sončku, martinčka se.....
Jaz mislim, da tiste, ki ste že 17t noseče, nikakor ne boste rodile šele septembra. Jaz sem zadnja v septembru in nisem še dopolnila 12t. Z vami se sploh ne morem primerjati. Pri vas so brcike že prisotne in metuljčki, kaj ne?!
Lačna sem in grem se basat...
Vse je tako dobro...
Imejte lep in sončen vikend!