Objave: 148
Član od: 23.12.2008
Status: odsoten
Picabo....Koprive so zakon. Jaz čakam, da pokukajo prvi listki in jih dam v solato ali nasekljam pa z jajci spečem....njamsiiiiiiiiiii....In potem redno en mesec jem vsak dan koprive in čemaž... Nora sem na te spomladanske zelene specialitete.
Recept: Nasekljate in zmešate: mlade koprive, čemaž in čebulo.
Dodate skuto, jajca, kislo smetano in malo soli.
Polagate vlečeno testo in zgornjo mešanco v plasteh po želji. Malo olja ne pozabite.
Pečete v pečici.
Narežete in pohapsate skupaj s kislo smetano....
....kdaj bo to....jooooooooooooojjjj... Držim pesti vsem za uspešne preglede!!!!
LP
Ja Beti 11 - vidiš šele sedaj sem šla za nazaj brat in odkrila tvoj, pred časom napisani, mail. Tudi jaz veliko dam ne te stvari in ja... obožujem čemaž, česna pa ne maram! A ni to zanimivo?! Hvala za recept
, definitivno bomo sprobali, jaz pa tebi povem še enega, v skuto zmešaj veliko sesekljanega čemaža in dodaja malo olivnega olja in ene tune. Okusno, da dol padeš
, ali pa ga preprosto dodaš krompirju ali rižu. Še tako preprosta jed postane specialiteta! Povrhu vsega pa je zelo zdravilen, saj čisti kri. Če še nisi odkrila: čemaž je že pokukal na plan!

žal mi je, da se je spet zgodilo
in za dobro opravljen NS. Čestitke tudi vsem ostalim za uspešne preglede
Jest sem se čist polenila. Zvečer že ob 7h zeham in vidim samo še posteljo in zaspim kot top in imam čist slabo vest, ampak niti ne čutim potrebe po seksu. Zgleda, da so se mi hormoni čist zmešali. Mogoče ima Dabroston kaj zraven
ali pa vse te spremembe-se počutim nelagodno zaradi večjega izcedka, pa hemeroidi so me napadli....mogoče je samo psiha....Ne vem, ampak upam, da bo čim prej minilo, ker se mi moj
že kar malo smili.
ni bilo tak hudo. Je pa res, da sem zdej ful bolj zmatrana, pa še bolj me vse skrbi kot prvič. nej trpi malo, saj je moki
Bova kasneje nadoknadila. Verjamem, da me bo kmalu prijelo
Pa bolj kot se pazim, huje je, in danes sem pa še jaz padla čisto v negativno, ker je bilo spet nekaj krvi... Včasih je kar težko. Saj večino časa sem optimistka, ampak včasih zmanjka te energije, če je stalno kaj narobe. In ob tem si pač ne upam kršit navodil, da je seks prepovedan, čeprav se komaj zadržujem... bemtiš, ko bo možno, po porodu, bomo pa seksal kot zajci, za vse mesece za nazaj
Upam, da bo kmalu spet vse na starih tirnicah
v najini spalnici, otroško sobico pa sma letos preselila v večji prostor in takrat ko bo
kar stisnilo kar sem prebrala ampak si se mlada in jaz vem da vama bo zopet ratalo in to uspesno!!!!!!