Pozdravljene punce! ste tako pridne z pisanjem, da komaj sproti preberem vse! Vidim, da nimate mojih podatkov stara 37 iz Celja. To je moja 3
, doma imam že enega fanta 8 let in punco 5 let. Tako, da mi je čisto vseeno, kaj bo samo, da bo vse ok. No sin in mož si želita fanta, hčera ( pa tudi jaz malo ), navijava za punco. Imam pa občutek, da bo fant, ker je nosečnost približno ista kot prvič, mi je ful
, pa sem do sedaj le enkrat bruhala, pri punci sem bruhala vsako jutro. No pa tudi prvič se na UZ ni pokazalo, da bi bila noseča toliko kot sem mislila ( pokaže mi 3t manj ), tako da se ponavlja zgodovina. Vem, da to ni merilo, vendar se mi pač tako zdi! Sicer bom pa na AC 100% zvedela kaj bo.
Zelo žal mi je za vse punce, ki trpite
, verjamem, da je zelo hudo.
V tolažbo, če bo kaj pomagalo! Mož naj ne bi bil sposoben imeti otrok, od treh zdravnikov potrjeno, da je možna zanositev samo z umetno oploditvijo!!!! Jaz nimam redne menstruacije! Za prvega otročka sva se trudila 5 let, imela sem napotnico za nadaljne zdravljenje ( pa ni bila potrebna ), drugo pupiko sva naredila v 2 letih, no sedanja nosečnost je pa uspela v 3 mesecih! Več pa sploh ne bomo probali!
Tako, da glavo pokonci, ker se včasih tudi čudeži dogajajo, samo pozitivno razmišljanje prinese veliko dobrega!