Dobro jutro
Da malo pokomentiram...
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue
kepica ane kako kar onemiš ko slišiš bitje srčka... midva sva se kar nasmihala kot bi padla v tranc... prav lep pomirjajoč zvok je
ja baby blue

To je res nekaj čudovitega. Veš kaj me samo skrbi. Ko peljem AS po koži se mi zdi, kot bi me nekaj rukalo (ker je zgleda baterija povezana s tisto sondo). Ima še katera tak občutek? Meni se zdi, kot bi mali bil takrat bolj živahen, kot takrat, ko ga ne poslušam in me skrbi, da ni to kaj škodljivo
Spol tudi mene mika, da bi vedela, kaj smo pridelali, pa imam rada presenečenja, tako, da bova počakala kar do rojstva
Jaz sem pa zelo razdražljiva in natančna
Sem opazila, da me veliko stvari razkuri, ki jih prej sploh opazila nisem. Pa mali mi dostikrat stopi na živec, in eksplodiram, da je joj. Me včasih kar malo čudno gleda

Mi je pa zadnjič enkrat rekel, ko sem nekaj vpila, da se bo dojenček ustrašil, da moram potiho govorit
jullie si omenila, da se na začetku ne uporablja robčkov za ritko. Povem svoje izkušnje. V porodnišnici smo uporabljali robčke, ko ap sem prišla domov, sem seveda upoštevala nasvete mnogih in uporabila vodo in tetra pleničko in ritko lepo umivala. In smo pokasirali takšno vnetje, da je joj

Pediater mi je potem rekel, da je voda super sredstvo za razmnoževanje bakterij in naj tega ne delam, ampak naj lepo uporabljam robčke. Manj dela in kompliciranja pa še manj možnosti za vnetje. Tako da tokrat samo še robčki in nič drugega. Nežna koža gor ali dol, mi smo vnetje komaj pozdravili
Sobice so tele svetovne ampak mi smo pri prvem gledali, da jo bo lahko čim dlje imel in sva kupila mladinsko sobo s posteljo 140x200, pisalno mizo (na katero sem dala previjalno podlogo) in omarami za knjige ter eno veliko omaro za obleke. Super je in dolgo jo bo lahko imel. Barve sten in ostale dekoracije pa prilagajamo sproti glede na trenuten navdih
Za dojenčka sobica je še v delu in še ne vemo, kako bo, ker je manj denarja, kot ga je bilo pri prvem. Previjalno sem kupila rabljeno, je velika, s predali, posteljica bo nova, rabimo samo še eno omaro in smo zmagali.
Voziček pa tudi že čaka. Imamo pa Quinny Freestyle 3xl v modri barvi z lupinico in košaro.
Včeraj sem malo brala revijo Ona in sem se zdejle spomnila na
članek o matičnih celicah. Se katera odloča v tej smeri, da bi jih shranila? Jaz bi jih, pa je tako drago
Kaj pa EA. Bo katera rodila s to pomočjo lajšanja bolečin?
Aja...in kje boste rodile? Da vidim, če bom katero srečala v porodnišnici

Jaz bom rodila na Jesenicah.
Dovolj za enkrat

Grem delat..se še kaj oglasim