IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica
Mancag vse najboljše in zdravega otročička ti želim!Pa lepo praznuj
Lubenička, všeč mi je ime, ki sta ga izbrali, nekaj posebnega je, nisem še slišala, da bi bilo komu tako ime.
Jst tudi komaj čakam na pregled, ker meni tudi vedno z uz pogleda in bom sigurno izvedla ali še vedno kaže da bo punčka. Čisto po resnici povedano, mi je vseeno katerega spola bo, res...en prijatelj mi je reku; "saj ni važno, kaj bo, sam da bo poba zdrav":)
Jst mam danes bolj slab dan, skoz jokam in zdaj me zaradi tega prav zares glava boli...tok sem se presekirala in to za stvar za katero sem mislna, da imam že vse razčiščeno sama pri sebi... No, vam kar povem, za mačka gre. Prav danes so me tok vsi napadli, da bi ga mogla oddat, pa sm povedala, da ni šans, da če bi to nardila bi od same žalosti ful zbolela, ko sem pa tko navezana na muca, da ne vem kaj bi brez njega...in potem so se spravli na moj občutek krivde, kakor češ da bom jst kriva če bo kaj narobe z dojenčkom pa kok sem sebična, da mi je maček bolj pomemben kot otrok itd. Pol so mi že kar grozili, da če se mu sama ne bom odrekla, da ga bodo kar odpeljali nekam, ko mene ne bo doma... Kot da bom prva nosečnica, ki ima mačka. Ne vem kaj me ljudje mučjo, kaj ne vejo, da s tem posredno škodijo otroku? Moj fant je pa tud... namest da bi me potolažil, se pa norčuje iz mojih hormonov... ja no, sej se res ni treba tok jokat, pa če si ne morš pomagat, ko ti je hudo za dva...
Nič, se slišimo še kaj, lepo se imejte