Uh, punce, ste se pa razpisale, med tem, ko sem kuhala
Kar se tiče mazanja...se pač začneš mazat, ko se sam odločiš, ne ko ti drugi rečejo oz. kakor piše v revijah. Jaz sem se v prvi nosečnosti začela mazat okoli 12. tedna in ne zato, ker je tako pisalo v revijah, ampak zato, ker me je začel trebuh srbet, kar pomeni, da se je začela koža raztezat. Tokrat se mi pač trebušček že sedaj širi in sem se začela mazat prej, ker me je že vse srbelo. Se pa mažem zvečer po tuširanju. V prvi nosečnosti sem se proti koncu mazala dvakrat na dan, ker sem imela kožo zelo suho in me je vse srbelo.
Za kremo Elancyl sem se odločila sama, po preizkušanju raznih krem in mi je ta pač najbolj odgovarjala. Namenjena je pa prav nosečnicam.
Kar se pa tiče hrane pa sploh ne kompliciram. Jem vse po vrsti, kar se mi pač zlušta, sej v pametnih količinah in če je sveže, nobena stvar ne more škodit. Pravkar sem delala čufte in sem morala poskusit, če je dovolj začinjeno, pa sem pač surovo poskusila. Kaj čem. Sem prepričana, da je sveže. Tudi tatarca sem jedla za novo leto. Sicer še nisem vedela, da sem noseča, pa sem še vedno živa
Majonezo obožujem, paštete tudi, pa pršut. V zadnjem tednu sem pojedla neomejene količine mortadele. Pojma nimam, zakaj. Odkar sem noseča, mi čudno okus seka.
Ampak, če se mi zalušta, si privoščim.
Sem že enkrat napisala eno staro vražo... Če se ti nekaj zalušta, si privšči, ker če si ne, se otroku za vsako odrečeno stvar, naredi pika na telesu
Moj prvi nagajivček je skoraj brez pik
Hm..le česa ni nisem privoščila
Se ne spomnim
Ampak, vem, da sem jedla vse po vrsti
hehe..malo heca
< Sporočilo je popravil kepica -- 30.1.2009 15:18:06 >