oktavija čestitke za pregled
Res lepa slikica. Se vidi, da je iz ZD Dravlje
sontschica vse najboljše za rojstni dan
Najlepše darilo si že dobila, jaz pa ti želim, da bi pikica še lepo rasla in da ti ne bi povzročala nobenih nosečniških težav, sploh slabosti
Meni je danes že spet cel dan slabo, zraven me pa še želodec boli
Še jutri, potem pa v službo. Ne vem, kako bom zdržala. Zjutraj bom za vsak slučaj vzela en ginger tablet, potem pa veselo na delo. Važno, da naredim plače, potem grem lahko spet nazaj na bolniško
Vsaj za toliko časa, da se tale slabost malo poleže, potem grem pa rade volje nazaj v službo
Kar se pa tiče opreme, pa že vse imamo. Zamenjala sem samo voziček in to kar vmes, ko sploh nisem bila noseča. Sem iskala najbolj ugodno varijanto in sem ga kupila, ko je bil naprodaj rabljen in zelo dobro ohranjen. Prej smo imeli novega štirikolesnika ABC, zdej imamo pa trokolesnega Quinny-ja, točno takega, kakršnega sem si že v prvi nosečnosti želela
Cunjic imamo dovolj, modrih in roza. Samo še sobico uredimo, pa bo. Ampak, za to pa je še čas.
Sedaj je čas za uživanje v
Se mi pa zdi, da bo kmalu treba v šoping za hlačami. Vsaka elastika, ki me tišči, me moti. Ne vem, kaj bom oblekla za v službo
Če mi je sploh še kaj prav
Sem se pa danes zjutraj tehtala. Sem dala dol 2kg. Ja, slabost naredi svoje. Čeprav, ne vem, koliko časa bo tako ostalo, ker se vsak večer ob 10h spravim nad čokolešnik
To je še edino, kar mi paše jest