IZVIRNO SPOROČILO: tažana
OK punce tempo imate čist preveč hud za mene!
Samo to bi vas vprašala
A greste vse na nuhalno?
Meni je zadnjič G tako reklamo naredila, kot da je to zastonj in da sem bila že čisto zmedena. Sem mislila, da to vsem pripada
. No ampak stvar je taka: Jaz nimam posebnega namena it na to, ker v noben primeru ne grem delat splava, vse potrebne ultrazvoke mi bo pa tako ali tako G delala. Tako da se mi zdi brezveze dajat dodaten denar za mojega firbca- imam že tako dovolj drugih stroškov. Koliko pa sloh stane to?
Ne, jaz ne grem na nuhalno. Preprosto se mi to ne zdi potrebno, pa še en razlog je: verjamem sicer, da bo itak vse ok z bebo, če pa bi se slučajno pokazalo povečano tveganje ali karkoli, pa se tako ali tako ne bi znala odločiti, zaradi bebe ne in zaradi nenatačnosti testov ne. Zame bi bilo to preveliko breme.
Pa tudi sicer nisem nagnjena k "črnim scenarijem" - če bi bila, bi me že pobralo
Sem pa mislila, da sem edina, ki ne bo šla
Povejte, se še kateri to dogaja - seveda imam bodočega očka strašno rada, kakšen dan bi se kar nalepila nanj, pridejo pa momenti, še posebno, ko mi je slabo, ko me odbija vse, ne maram poljubov, dotikov... Nekako mu razlagam, da mi je pač slabo in mi zato ne paše, ampak vidim, da mu ni ok (razumljivo, tudi meni ne bi bilo - sploh, ker ga lahko že čez 10 minut napadem). Ampak v takih trenutkih ga preprosto ne prenesem. No, saj tudi nikogar drugega ne bi, verjetno. Se vam dogaja kaj podobnega? (Isto je ponoči, zelo slabo spim, in včasih se mi paše stiskat, včasih bi ga pa kar privezala na drugi rob postelje, reveža, samo, da ne bi bil blizu...)
< Sporočilo je popravil Lenck -- 10.2.2009 9:17:09 >