Pozdravljene,
čestitke vsem za uspešne preglede, dobrodošlica pa tudi nekaj novim, kolikor se videla, se kar množimo
Jaz sem pa imela včeraj eno grozno izkušnjo... Takle je bilo. Sicer sem bila vedno ponočnjakinja, sedaj pa sem ob 8h čista koma in kmalu sem zaspala. Sploh me je zelo utrudilo še posebno intenzivno raztegovanje mišič (fant se heca, da hoče beba veliko posteljo
). Potem pa sem okoli enajstih ponoči stala in šla na wc... tam pa se je iz mene ulila kri. Veliko krvi. Saj sem sicer izredno flegma in ne paničarim in itak vem, da bo vse ok, ampak tole me je pa skoraj potegnilo v wc. Krvavela sem prve tedne, ampak ne tooooliko. Pokličem mati za mnenje (saj je dva rodila, menda kaj več ve
), pa pravi, naj skušam zaspat in jutri takoj pokličem zdravnika. Ne, ni šans, da zaspim, in se odločim in grem na urgenco. No, do tam me je že kar pošteno stiskalo, bemtiš, konec 13. tedna, zdaj pa tole... Ampak so me hitro dali na UZ in izkazalo se je, da je beba budna in živahna in vse ok. Kaj je bilo vzrok kravitvi, ki se je tako hitro, ko se je pojavila, tudi ustavila, ni čisto jasno. Možno, da je počila kaka žilica, ker je maternični vrat pač bolj napet, in ker sem ležala, se je kri zbirala, potem, ko sem šla na wc, pa vsa naenkrat iztekla. Zdaj imam spet zapovedan počitek in prepoved odnosov, sicer pa nič posebnega.
Torej, čeprav je občutek grozen, se včasih, hvalabogu, izkaže, da ni nič hudega, čeprav imaš občutek, da je šlo pol maternice ven. Samo da je naša pikica ok
Eh, sicer pa je naša pikica vedno znova dokaz, da ni druge, kot da je vse v redu, prava borka je!
Kaj ste še pisale... aha, angelsound. Mi ga ne bomo imeli.
Spol... po kitajskem mi pride fantek (sem probala vse možne datume zanositve
), bomo septembra videli, ali ima prav on ali fant, ki pravi, da bo punca.
Lep dan vam želim!