26.02.2009, 14:30
128
Objave: 46
Član od: 28.8.2008
Status: prisoten
drage moje, danes že tretji dan ležim z tole visoko vročino, kar skoz se gible med 38 in 38,5, vzamem vsak dan en lakadol ampak je za kratko boljš pol pa spet. ful kašlam in se počutm že prou grozno k sm skoz v postli. me tud mal skrbi že da ne bo slučajno to kej vplivalo tudi na pikico. so me pa prsi nehale bolet, kaj pa ve, vas še bolijo? za druge znake pa zdej nit ne vem k sm itak skoz v postli in spim in počivam, edin slabosti tud ni več, ampak mam tud ful slab apetit zarad vročine pomojem. dejte mi kako upanje da bo ok. zdravnico sem klicala in je rekla da naj niti ne hodim v ZD, ker ful razsajajo virusi, naj ležim pa vitaminčke pa čajčka pijem.ampak joj se mizdi že tko dolgo k noče nč bit boljš. sori k sem vam mal zatežila, sam me skrbi da bo vse ok .....papa
Moja izkušnja z zbijanjem vročine: na podplat si nareži kolobarje surovega krompirja in čez 2 uri bo krompir le še bleda senca samega sebe, ker bo "popil" vso vročino. Meni je to nekoč pomagalo... in še najbolj naravno je. Srečno!!!!

, pri tem pomaga sok rdeče pese, če si daš hladen obkladek na trebuh, ali pa da se greš namakati v mlačno kopel potem pa toplo obleči in pod kovter. Upam, da se kmalu pozdraviš.
, da se mu zdi, da sta šla glih vidva ven iz ordinacije (ker je tut pogledu vajine slikice). torej naklučje ni hotelo, da se že spoznave.
.
Še malo, pa bom videla svojo kepico