writing-img

RE: Septemberke 2009

clock-img

03.03.2009, 12:34

clock-img

altaja

pencil-img

1043

baby blue: ah, trapa jst, sej si že poročala, sem misla da je darjau...k ona ma tud dans..če nisem spet kej pomešala...user posted image

clock-img

03.03.2009, 12:36

clock-img

altaja

pencil-img

1043

Pa čestitke za super rezultat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 12:43

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

altaja nič hudega se zgodi :)... sem hotla slikco sm prilimat pa ne znam :)

clock-img

03.03.2009, 12:57

clock-img

Sarchi

pencil-img

489

jzt tut upam d mi bo hotla jutri na NS CD zapečt, grem k dr.Babnikovi. Katera pozna? A ste mela kakšna vprašanja  na pregledu al kar G sam vse pove? Me mal zanima k zdej je pa že tko blizu da sam še dns spat pa gremmmmoo. joj sm k otročki k čakajo gardaland user posted image

Želi si, upaj in ujemi srečo!

clock-img

03.03.2009, 13:02

clock-img

SONČEK LARA

pencil-img

233

ojla

se javljam iz pregleda v leonišču zaradi ciste, vse bp. sta me gledala dva g. in nobeden ni videl to kar je videla moja g. Dlede na to, da so krvni izvidi res odstopali od normale predvidevata da je cista že počila in baje da lahko tudi same od sebe izginejo. In da nikakor ne vplivajo na sam potek nosečnosti, tudi če bi bila, ker je 3*4cm baje po njihovih meritvah majhna zadeva in ne bi predstavljalo nobenega problema.

NS imam 24.3. šele, takrat naj bi bila noseča polnih 12 tednov, men je še zmeraj čuden izračun mojega PDP, če se primerjam z vami. In meni so v dravljah rekli da stane pregled 60€.

Ena je omenjala da se delajo vaginalni pregledi vse do konec nosečnosti, meni je moja G naredila v prvi nosečnosti samo na prvem UZ in zadnji teden pred PDP, da je preverila maternični vrat.

Uživajte

Čao

clock-img

03.03.2009, 13:12

clock-img

altaja

pencil-img

1043

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Hmmm, tud jst ne znam, sem pa skopirala navodila od enega posta iz sosednje teme user posted image

titleAndStar(1473,0,0,false,"","")
user posted image

user posted image

Objave: 1473
Status: odsoten user posted image
Ammm ... greš na www.slikomat.si , klikneš na 'Brskaj' in poiščeš sliko na svojem računalniku. Potem v polju pomanjšaj sliko klikneš na tisto možnost, ki ima v oklepaju napisano 'za forume', klukico pri možnosti 'javno prikaži sliko' odstraniš in klikneš 'Naloži'. Malo počakaš da se ti stran ponovno naloži in označiš tisto kodo, kjer piše mislim da 'koda z vzorčkom za forume' al nekaj takega. Nop to kodo potem skopiraš v svoj odgovor tukaj na RR in ko boš svoj post objavila, se bo videla slikica. To je vse user posted image .

clock-img

03.03.2009, 13:16

clock-img

sontschica

pencil-img

904

pregledi v tem tednu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
torek, 03.03.2009
baby blue NS
darjau NS
tulpek

sreda, 04.03.2009 
baja*
Barbka26 NS
Bety11
indy0024 NS
vila MaLiNa

četrtek, 05.03.2009 
*kinnie*
Tamika87

petek, 06.03.2009 
altaja
baja* NS
nincika

sem tole prilimala sem, da ga ne zgubimo

clock-img

03.03.2009, 13:16

clock-img

sontschica

pencil-img

904

altaja - sem ti poslala ZS

clock-img

03.03.2009, 13:51

clock-img

Anonimen

user posted image  Erdbeere

Laraa jest sem bila na NS v Domžalah pri dr. Lomšek Mili in je cena 60 pa še na cd mi je zapekla slikice in en filmček. Jaz sem bila zadovoljna.

Sonček Lara tebi pa čestitke, za super opravljen pregled glede cist user posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 13:52

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Lahko narediš tako kot ti je napisala Altaja, ali pa jo daš v album in jo nato prilepiš sem.

clock-img

03.03.2009, 14:01

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Pleničke: jst sem se odločila za pralne, za na teren pa za enkratno uporabo. Ne vem no, če sam pomislim na tiste male ritke u plastiko zavite noč in dan...če grejo men vložki na živce grejo najbrš tud otrokom plenice. Se mi zdijo pralne veliko bolj prijazne, čeprav zahtevajo od mame veliko več dela s pranjem in sušenjem, ampak bom že nekako. Pa tud, ko je rita mokra takoj preoblečeš, tam se pa v nek gel spremeni pa...tud otroci se baje prej navadijo na kahlco ker jim mokrota ni prijetna in prej zaštekajo da če se polula je moker. No, bomo vidl kako bo. Je še neki časa za razmislek.

Jaz sem mojmu kupovala Alana (ki so biološko razgradljive, niso beljene, brez pladstike in gela) in so super, bi mu pa tudi moltex kupovala, pa v bližini ni müllerja.

Zdej pa ker veliko pije in posledično tudi lula pa mora imeti malo bolj vpojne in ima lidlove čez dan in pampers za ponoči tak da bo tudi drug user posted image  na alana plenicah.

clock-img

03.03.2009, 14:03

clock-img

barika

pencil-img

6448

Punce, čestitke za dobre NS!!

meni je pa danes slabo, glava me boli, vrti se mi ...hm, kot da bi bia nosečauser posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 14:06

clock-img

sontschica

pencil-img

904

IZVIRNO SPOROČILO: barika

meni je pa danes slabo, glava me boli, vrti se mi ...hm, kot da bi bia nosečauser posted image user posted image

ja barika mogoče je pa to to. a si že delala test?user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 14:15

clock-img

ja.lo09

pencil-img

121

Hvala baja in sontschica sta me malo potolažile, sicer pa imam v ponedeljek redni pregled pri svojem ginekologu in bom še njega vprašala kaj misli. Malo mi gredo na živce tisti dnevi ko naj bi bila več noseča. Takrat ko sem imela UZ naj bi bila v devetem tednu, on pa je rekel da user posted image  ustreza desetemu. In ravno ta teden mi gre viška pri datumu NS. Bom počakala in videla kaj bo v ponedeljek.

clock-img

03.03.2009, 14:17

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

ja barika mogoče je pa to to. a si že delala test?user posted image user posted image user posted image user posted image

uf, a misliš, da bi že bilo treba user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 14:20

clock-img

sontschica

pencil-img

904

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

uf, a misliš, da bi že bilo treba user posted image user posted image user posted image

po moje bi ti pa zdej že pokazal, sam za vsak slučaj naredi kar 2 (da boš bolj prepričana)user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.03.2009, 15:33

clock-img

vila MaLiNa

pencil-img

941

sontschica točno pred enim tednom so se tudi pri meni pojavili glavoboliuser posted image  So pa HB hitro minili. Zakaj pridejo pa ti je že Bery lepo povedala. Glede mozoljev... ojoj... jz sm šla ravno zato včeraj h kozmetičarki, upam da bodo te "radosti" kmalu minile user posted image

barika tudi jaz imam ta tvoj sindromuser posted image  Včeraj sem računala na pamet kok je 15*12 pa sploh ni šlouser posted image , no potem sem si pa rekla daj baba zberi se... pa je bilo hitro izračunanouser posted image  Samo upam, da bo to izginilo, vsaj do takrat, ko bom diplomsko zagovarjala.

Punce tok lepo je brati, ko opišete svoja občutja ob pogledu na svoje user posted image user posted image  Pa čestitke za vredu pregledeuser posted image  SONČEK LARA joj se mi je kar kamen od srca odvalil, da je vse v najlepšem reduuser posted image

clock-img

03.03.2009, 15:38

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

Halo bejbe!!!

Danes sem fulluser posted image ker je perijateljica iz borbe izvedla da bejbija ni v trebuščku...user posted image user posted image user posted image Pa sem tako žalostna...user posted image user posted image user posted image user posted image No drugače imam tudi jaz težave z hudimi glavoboli in mozolji!!!

Drugače pa vsem nosečkam čestitke za uspešne NS in UZ!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

03.03.2009, 15:46

clock-img

Anonimen

user posted image
berem vas, samo ne komentiram. bom več komentirala ko se bom boljše počutila, čakam drugo tromesečje user posted image

vidim pa, da imam enake težave, mozolji in hudi glavoboli, ti so se včeraj začeli, danes komaj gledam v računalnik.
prav tako imam težave s hrano. pa slabost po hrani.

clock-img

03.03.2009, 16:47

clock-img

yenny

pencil-img

415

Jaz pa sem že nekaj dni vreme krivila za glavobole!user posted image sploh mi ni potegnilo,da je to zaradi nosečnosti!Jih že lažje prenašam!Še vedno me daje utrujenost,predvsem popoldanska in napad mozoljev.Itak jih imam že celo življenje,zdaj se je samo število še povečalo na neskončno.Na srečo imam ta mesec RD in sem naročila darilni bon za kozmetičarko,da malo očisti to zadevo.Koliko časa bo pomagalo bomo pa še videli.
Še natanko en teden do moje NS!user posted image Tiste,ki ste jo že dale skozi pa kaj naj rečem čestitke!user posted image

clock-img

03.03.2009, 18:36

clock-img

indy0024

pencil-img

357

cawciiiiiuser posted image najprej bi user posted image cestitala za uspesno opravljeno NS!!!user posted image user posted image user posted image jaz jo imam jutri in zaradi moje zivcnosti sem danes sedela na wc-ju in imela drisko in se posteno izpraznila.user posted image user posted image user posted image Kar se tice aken in mozoljev nisem imela nikoli nobenih problemov edino kar imam bolj suho kozo,pa slabosti,hodim na wc vsakih deset minut........itd.Danes sem kr ceu dan prelezalauser posted image mal zaradi vremena mal pa zaradi user posted image .No ce bo se kdo kaj pokomentiral drugace vam pa jutri porocam kako je blo na NS!PAPA

clock-img

03.03.2009, 18:47

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

jaz pa že skor 1 leto ne likam več, pa ni videt, da ne bi bilo zlikanouser posted image  (srajc pa moj itaq ne nosi).

user posted image to mi je pa znano user posted image zakaj bi se trudila po nepotrebnem. Edino če je kaj takega, ko je res treba likat, vklopim likalnik.

Bila sem na pregledu, vse je OK, bebi pridno miga in raste. Tokso sem na srečo že prebolela...
Morfologijo imam 14.4.

clock-img

03.03.2009, 19:30

clock-img

škorpijončica

pencil-img

474

Živjo

Tudi jaz sem imela včeraj NS, ampak zvečer, ko pa sem prišla domov, vam tudi napisat nism mogla kako je bilo, ker sem bila tako utrujena, da sem sede zaspala.. No, vidla sva naš plodek, kako je lebdel v maternici, ful živahen ni bil, pa skoz se je stran obračal, kot da ga motmo. Prvo mi je povedal, da je dobr znak, da ima noska, lepo sta se vidla tud mehur in želodček, možgani so razviti, dve nogice, dve rokice in nobenga lulčka. Napoved je zelo dobra, verjetnost 1:12000. Velik je 6cm in pol, kar je malo premalo ampak mogoče je bil pač kasneje spočet pa v resnici še nisem v 14 tednu. Tudi srček bolj počasi bije, 155-krat na minuto, zgleda da je počival, al bo pa športnik. Sem pa vesela, da mi je uspelo zdravnika prepričat, da mi pregled posname na cd, tako da se zdaj čudijo vsi domači in prijateljice, jst pa vsa ponosna seveda. Vse, ki vas NS še čaka, pa se ne sekirat, sej boste vidle, da se bo vse v redu izteklo, tudi če so rezultati malo slabši, to še nič ne pomeni, kar pogumno, se ni treba nič bati. Držim pesti za vas.
Tule pa še slikca moje punčke;

user posted image

clock-img

03.03.2009, 20:40

clock-img

indy0024

pencil-img

357

cestitke za skorpijoncico in tulpek za uspesen opravljen pregleduser posted image user posted image user posted image in tudi za nas,ki se cakamo na vrsto.user posted image user posted image Sarchi drzim pestke za jutri verjetno bos ti prej prisla na vrsto kot jaz,ker imam jaz pregled sele popoudne.No zelim vam lepo nocko in crkljajte svojegauser posted image .PAPA

clock-img

03.03.2009, 20:40

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Jaz sem mojmu kupovala Alana (ki so biološko razgradljive, niso beljene, brez pladstike in gela) in so super, bi mu pa tudi moltex kupovala, pa v bližini ni müllerja.

Kakšne pa so te plenice in kje se dobijo?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem