IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi
kepica tut mene ful boli želodec po vsaki hrani, ampak me tud pred njo k mislim d sem lačna pol pa jem pa je še hujš. groza. ne tiste slabosti ampak prou boli in tišči vse do grla. sem se že sama ustrašla da kaj je to zdej. k to se pojavla zadnji teden. prej ni blo tko. jap čebula je tut pr meni iz seznama, pa tko sem jo rada jedla in pekoče, vedno sem imela rada ful začinjeno hrano, zdej uffff ne ne ne. a se ti okusi vrnejo?
Grozno, a ne

Jaz sem imela danes posvetovalnico in sem povedala G, kaj se mi dogaja in je rekla, da je verjetno to od premalo kisline v želodcu. Tako naj bi po jedi pojedla še kaj kislega, da bi želodec lažje pridobil več kisline. Mi je svetovala celo kakšen požirek rdečega vina. Je pa res obupen občutek in tudi jaz zaradi tega več jem, ker mislim, da bo potem bolje, pa je žal še slabše
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.
Včeraj sem se pogovarjala glede NS pri Peličevi in pride baje 75€ + 10€ če hočeš CD. OMG a res je to tako drago? Mast eni služijo.
Jaz sem dala včeraj v Kranju 120€. Pregled vključuje merjenje NS 60€, pregled krvi za Downov sindrom 35€ in DVD s posnetkom 25€. Jap, veliko, ampak, se splača. Je pa pregled trajal celih 45 min in G se je res poglobila. Po dveh ss naredim vse za mojo kepico, da bo vse ok.
Drugače pa tudi mene boli glava že od nedelje

Pa sem trmasta in nočem vzet Lekadola, ker mi še nikoli ni pomagal in ne verjamem, da mi bo sedaj. Imam pa vsaj razlog, da grem malo v vodoravni položaj in da imam mir
Aja, pa še nekaj za naš seznamček

Morfologijo imam
1.4.
Komaj že čakam
Čestitke vsem za uspešne preglede NS. Imate ful lepe slikce, smo vse čisto raznežene ob pogledu na naše male pikce, ki se premikajo v naših trebuščkih

Sploh ne morem verjet, da se to res dogaja in da nič ne čutim. Še kakšnih 14 dni, pa me mogoče že kaj poboža. G pravi, da nosim v križu in da ga bom verjetno kmalu začutila