23.12.2008, 10:43
859
Jaz tut!!
Hoj babike.
Za nami taka šit noč. Hvala bogu da vsaj Lan spi celo noč kot top. Enej pa je od 8.30 - 8.00 4 x vmes jedo. Ponoči je kot da že 200 let ni jedo podnevi pa zdrži tut 4-5 ur brez. Nič mi ni jasno. No upam, da bo kmalu bolje. Mleko mi teče v potokih, pa če se tak redi je verjetno tut nasitno. Ne vem več kaj naj. Eh bo že.
Sayuri vem kako se ppočutiš. Vedno ko sem že čist hin se spomnim tvoje zgodbe o tem, kak so zdaj še otroci z nami, ko pa bodo 18 pa ne bomo vedli ki so... Pa mi pomaga. Pošiljam ti
, da bo kmalu bolje!!! Zoja miša si zdrava??
Vilika ne se sekirat. Meni je Lan tut 2x s postle pado tam nekje pri 4 mesecih, pa je HB vse vredu. Glavno da je z Vidom vse ok. Otroci so bolj trpežni kot mi mislimo. Sem pa bla jaz tut takrat vsa iz sebe in bi tdaj tut bla. Pocartajta se!!!
Anita mene tut pune žge odzadaj. Zdaj od nesreče pa me še full boli. "Jupi".
Punce ne se sekirat s kilažo
. Jaz sem se pri Lanu full, pa je vseeno zrasto in lepo napreduje... Saj vem, da je težko, samo vržite te vage stran in se ne obremenjujte z vsakim gramom. Eni grejo več eni manj gor. Zrastejo pa vsi!!! Če
lepo papajo ni panike, pa tut če en dan več en dan manj. Grem kuhat. Tistano kislo zelje in pečenice. Taka domača kuhna bo dans
. _____________________________
Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!
22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

. Važno, da vsak za svojo rit skrbi. Grrrrrrrrrrr
Sem se potem zaprla v Filipovo sobo, kjer sva risala. Enostavno nisem več vedela, kaj naj naredim. Drl se je od šestih do pol devetih. Čist hripav je bil že. Pa to ni bil jok. Ampak prav tisto izkoriščevalsko dretje. PA čist je naspidiran zvečer...sploh se ne more umirit. V posteljici protestira, meče dudo na vse strani, kriči, vpije... Tko sem bila utrujena, ko je zaspal, da sem od hudega tud jaz
Sem se ločevalne do sedaj lotila 3x. Vedno zaradi čiščenja telesa. PA sem zdržala do vodnega dne -tam okrog 28 dni se mi zdi. Tokrat želim iti dlje. Zato mi je všeč, da nas je enkaj akterk tudkaj. Bomo svetovale ena drugi, pa jedilnike sestavljale
mi je kar kurja polt šla po telesu, ko sem brala, kako je Vid padel.
Bošček mali. Nikar si ne očitaj, ker to se zgodi v sekundi. HB ni nič hujšega. Tko, kot je rekla tejkaz, je potrebno biti pozoren na bruhanje po padcu. Je pa meni Filip tudi padel iz previjalne pri treh mesecih. Sem mislila, da me bo kap. Tako, da vem, kako se počutiš. En objemčekl tudi zate
Češnjica - vse najboljše za rojstni dan!
.
, ma sej ti to dobro veš... škoda da nism bližje Ribnce bi pršla zdej na kafje
domov.
. Sem se zbudlia ZELO naspana in posledično tut dost bolj zdrava. Vsem želim take noči, ker je res fajn....