IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Ryssa, vem, da si ti enkrat pravila, da daješ riževe kosmiče v mleko... Jaz imam doma Milupa Bio kaša iz žitaric riževi kosmiči, pa me zanima, ker gor za pripravo piše, da moram dati zraven tudi nekej repičnega olja (različna količina, pač glede na to kako jo delaš ali s sadjem ali mlekom...) ali ti to daješ? Ali pripraviš to kako drugače?
Jaz sploh nisem vedela da to gor piše
Zvečer dobi v mleko kako žličkoali pa mu naredim kašico, ponavadi na 40 ml mojega mleka, ker več tak ne pojé. Sploh ne merim koliko dam, dam toliko da na začetku je kr gosto. Zanimivo je to, da če daš svoje mleko, je na začetku lahko gosto kot žganc, čez 10 min se pa razredči
In ja,
cebrca, mislim da imaš prav da ne mara preveč gosto in prevelike delčke. Mi je bilo hecno zakaj riževo kašico začne šele proti koncu lepo jest. Ja jasno, ker je na koncu bolj tekoča. Jutri probam z bolj redkim.
Sem mu tudi dala danes kuhano jabolko pa mu je bolj šla, zgleda je surova premočnega okusa.
Ja pa tudi mislim da je surovo jabolko dalo malo reakcije, je bil včeraj in danes dopoldan bolj tečen in manj je spal, po parih žličkah jabolka.
sayuri super da ste prišli domov, so pikapoke pomagale
Erin jaz pa ne vem kaj naj dam za en datum za gh.... uraden začetek je 20.1.
Prvič sem mu pa dala par žličk riževe po žlički 29.12., ampak samo to in nič druga Pa zvečer v mleko je dobil kako žličko.
Sam ne vem če to šteje, saj niti gosto ni