IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Ojej, Filip je pa kar hudo obliko noric pokasiral.
Saj zdaj se bojo začele sušit.
Iz tvojih ust v ...ušesa.
Saj mi je P rekla da se naj pripravim,da bo bogi,če jih bo dobil...in so se uresničile njene napovedi,čeprav jaz sem upala da jih ne bo dobil,jih je dobil šele 15.dan...zdaj pa čakam če jih bo še

dobil,ker jih še ni imel.
Filip jih ima še več kot jih je na sliki,tam se vidijo samo tiste res velike, kot turi so, poleg je pa še vse polno majhnih, takšen je kot bi imel garje,prav grozen je za pogledat,marsikdo bi se ga ustrašil. Ima jih pa povsod kjer se lahko spomniš,še čisto na vrhu lulčka se mu je ena nardila,pa okrog,pa po riti,pa... ma ni da ni. Pa mislim da jih ima tudi po ustih,ker noče nič po flaši jesti,tudi dudo ven meče ker ga okrog ust vse boli,tako da smo že 3 dni na žlici,vse od mleka do sadja in zelenjave,tako vsaj kaj poje.
Če se ne bojo začele sušiti,pa če bo še jutri tako vpil kot danes pa včeraj ga bom peljala nazaj k P.
Zdaj se mal bolš počutim ko sem mal potarnala čeprav vem da imate druge tudi drgačne bolezni pa skrbi. Zgleda da se je vse na avgustovčke obesilo.
Kako sta Lovro in Zara? Upam da bova kdaj zdrava in prišla na srečanje,da ju vidim v živo
Erin,nimam besed,držim pesti da bo vse v redu