Ojla, spet po dolgem času jaz. Sem vas zdaj kar dve uri brala in dobila naenkrat toliko informacij, da sem tak vse pomešala.
Ampak čisto na hitro, potem pa pod tuš. V album sem dala nekaj novih slikic, pogledala sem tudi kar nekaj vaših. Sami avgustovski srčki! Vsi so lepi!
Za seznam; pri 4,5 mesecih: 7980 g in 68 cm, pa prvi zobek tudi že imamo, dobili smo ga včeraj
. Ni bilo hudo, malo se mu je povišala temp., pa dlesni sem mu namazala z gelom, tako da smo noč prespali vsaj za 6 ur
.
Z GH pridno napredujemo. Iz kašic smo prišli že na špinačo, krompir, zelenjavno juhico, pa zelenjavno juhico s piščančjim mesom. Jutri bo riž s korenčkom, pa potem še kakšne testenine z zelenjavo. Še imate kake predloge? Kako je kaj s temi kupljenimi mlečnimi kašicami? Kako jih naredim doma, bi jih raje delala doma, tako kot sadne in zelenjavne. Aja, pa skutike jemo od Ljubljanskih mlekarn. Joooj, kar dosti ne, smo pridni.
Baje je lepi po atiju, po mamici pa rad papa
, tako da kar dober tek, glavno da vse je. Še nič ni zavrnil, malo se zmrduje včasih na začetku potem pa mu komaj folgam dajati. Pa je res tak kot jaz
hihihihihi...
Bolani še zenkrat nismo bili nič ( trkam po lesu ), razen tisti rotavirus, ki nas je oplazil.
No, danes mu bom poniči prvič dala čaj namesto mleka. Kaj pravite na to? Moja mami mi pravi, naj to naredim, pa sploh ne vem zakaj. Saj ni nekaj debeli, pač veliki dečko je. Ve še hranite ponoči?
Aja, sem videla, da ste se pogovarjale o policaju, ki je preminil v KP. Ja, res je, je iz Ptuja. Doma je bil 500m stran od nas ampak ga tudi jaz nisem poznala. Čeprav je Ptuj mali, pa še vedno tako velik da se res vsi ne moremo poznati. Mogoče če bi videla sliko, bi mi bil poznan ( no, to pa ziher ). Je pa res žalostna zgodba in kar po eni strani skrb vzbujajoča, da te pri 28 letih doleti infarkt. Vsak se lahko malo zamisli na tem in se res končno vsi odločimo, da živimo polno življenje in uživamo, ker žal danes smo, jutri pa lahko da nas več ni.
So se mi kar stresle kosti, ko sem slišala za to zgodbo.
No, zaključek malo žalosten, ampak res zdaj pa pod tuš.
Čvekice fajn bodite!
Lahko noč!