IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P
No, danes mu bom poniči prvič dala čaj namesto mleka. Kaj pravite na to? Moja mami mi pravi, naj to naredim, pa sploh ne vem zakaj. Saj ni nekaj debeli, pač veliki dečko je. Ve še hranite ponoči?
ANA_P - jaz mu že kr nekaj časa dajem ponoči, kadar se zbudi čaj - tud recimo zdej se zbuja najprej okol 5.00 pa dobi čaj - toplega in ga popije tam okol 100 ml, včasih več včasih manj. Pol pa zaspi še za kake 4h nazaj. Js ga nisem začela dajat, ker bi bil Tibor debelušček, ampak ker mi je nekaj časa nazaj hotel jesti na1,5 ure podnevi in tko na 4 ure ponoči in se mi je to zdelo občutno preveč...verjetno je dojenček tud kdaj žejen ponoči, tko kot odrasli al pa že večji otroci...pa sem si mislila bom poskusila, sej potem ko enkrat šaltaš na GH ga tud počasi odvajaš nočnega hranjenja.
Mi smo se navadli tazga ritma in nam je ql.
Sicer pa Tibor tud čez dan spije kar veliko čaja, oko 150 ml včasih tudi več. Je pa res, da se zadnje čase ogromno slini, pa še kašlja in verjetno mu že paše toliko tekočine.
Aja sicer pa dobro jutro babike - eno fejst mrzlo danes!!!
Čakam da se malo segreje, da se greva s Tiborjem zrihtat...zdej še mal poležava, js sm šla pa po kavo pa na hiter čvekec.
Opa vidim da vas že veliko razmišlja o letošnjem dopustu - hja pri nas pa verjetno nič ne bo - ni penezov. Js sem tko k Erin... med počitnicami me sigruno ne vzamejo nazaj v službo, šele septembra.
No kakšne izletke sem in tja, pa za kak teden v Koper na vikendico k bratrancu - to bo že, za vsaj malo vzdušja in menjave klime.
Nič šibam me dete kliče...zdej je lump pošinal, da pridem zmer kdar začne kašljat in zdej kašlja k nor, prav zanalašč, se vidi da se napravlja - lumpi