Ja poznam tole, naš Tibor zdej tud skos trenira kaj zna in posledično zarad napora velikkokrat bruha
Moj turčič je spustu turban - ihtamol in topli obkladki - zdej že lažje dam noge narazen - sem si ga po nasvetu Erin tud mal prebodla z iglo - pi

to boli

. Mah ja jutr bo že menda boljše - men se je pa naredu lih ko sem bla konc s prvo

.
Ej našga tamalega tud danes meče neki čudnega. Zjutri je bil zaspan k zmaj, pa ga hočem dat spat, drenje sto na uro - pa sem ga pustla v postelci, pa sem rekla: "sam veš kaj, zdej te pa mamica ne bo gor vzela!" Kao da me bo mali zaštekal - je blo vse dobr, nič več drenja, pridem čez 5 minut v sobo, mali spal k top. In zdejle mi je naredu isto. Ka ma zdej to za ene čudne rutine - sej men čist paše - upam da obdrži

. Sam pomojem ga je tud noč zdelala - ma spodaj pod dlesnimi belo - bo menda tisti zobek, ampak kdaj pa ne vemo - še dobr da ni nekega konkretnega sitnoritisa fasal - mal že, sam nič hujšega.
Sem pa opazla, da je tamali ratal full trmast, v smislu, če kaj ne dobi v roke pa si želi - npr. zjutri mojo skodelico kave - tak vik in krik zažene, pa nek čuden grrrrrr, da se hočeš nočeš smejim zraven. Pa vse steklenice so mu noro simpatične, zgleda da jih povezuje z mlekom, al kaj. Sej dokler se bo v sok zaganjal, bom še mirna, sam k bo pa na pivo padu, bom pa kr huda