IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Nell, da ne boš narobe razumela. Nisem mislila da si egoist ker se pohvališ s spanjem. Sam jaz sem ti tako fauš. Če bi vsaj polovico vašega spanja spala v kosu.
Ah dej tejka veš da te nisem narobe razumela...to sem pač tko napisala, ker se res zavedam, da se nimam kej pritoževat, ker naš cuker še vseeno spi celo noč...ne vem kaj bi mami še hotla. Tko da ni nobene panike.
Glede tvojega mnenja o varstva v vrtcu, se lahko samo podpišem. Sama delam v vrtcu, vendar če se bo pokazala možnost, bo naš škrat doma prvo leto, potem pa hop v vrtec. Zakaj si želim, da bi bil prvo leto doma - ker menim, da tako majhnemu otroku težko dopoveš zakaj mora v vrtec in bi mi bilo škoda, da ga izpostavljam takšnemu stresu, če bi imela drugo možnost, če je ne bo, bo pač šel v vrtec. Pri dveh letih pa v vsakem primeru v vrtec, pa se lahk babica - beri moja mami, na glavo postavi.V osnovi je itak vedno tako, da starši kompliciramo, sej otrok pa v končni fazi sprejme vse, ker nima izbire.
Ne obsojam nobene mamice, ki svojega otroka pošlje v vrtec kljub temu, da je ona doma na porodniškem - to povsem razumem in če bom sama kdaj v tej situaciji bom naredila enako. Kot si rekla, ko pride domov, pa se ji maksimalno posvetiš.
Žanneža - krasni ste. Pa kakšne lepe laske ma tamala.
Tejka - jao vi maste pa res smolo - upam da ne bo nič hujšega.

za vse vas, da hitro minejo te nadležne bolezni.
Gajka -

za zobek. Js mu skos šaram po ustah zdej, da nam slučajno zob spregledala - ziher me ma že pol k
Miškolinček - o kr ne bi bla v tvoji koži, vem kako je to zoprno, čerpav je vam zdej še veliko huje ker je zunaj mraz. Pri nas smo meli požar avgusta in je tud šla peč in vse skp vragu v rit - ja je ogromen strošek...pa verjetno ne udari samo na denarnico ampak tud na živce. Js sem bla takrat čist na psu, pa je blo zunaj toplo. Ampak js noseča, se potila ko konj in brez vode - pa se mi je zdel katastrofa - sej sem se z mrzlo pol umivala - zdej pozimi pa si tega sploh ne predstavljam, tko da

da se čimprej rešijo zadeve.
Sayuri - ej takšne tri lepe otročke maš... sem ravno razmišljala, da se spomnim tistih prvih slik, ki smo jih popale tle gor...pa ko smo še v večini vse čakale na svoje škrate, ti si nam pa lušte delala

- ja res rastejo ko gobice na dežju.
No pa še mi: glede noči ne bom nič rekla. Tibor se je pa res očitno odločil, da bo kr sam zaspal v postli in se mami nič ne rabi matrat s svojimi triki. Danes gremo po drugo pikico pokico - upam da bo prenesel tako pogumno kot prvič - mene je teh pikic kar strah - mislim no, če Tiborja pičijo pol mene boli, me stiska v želodcu ipd. No pa sej to se verjetno kr vsem dogaja. Me pa že res zanima kolk kilic je pridelal - poročam popoldan.