IZVIRNO SPOROČILO: tana7
Pozdravljene
toliko, da se malo oglasim
smo imeli obiske, pa je bila kar gužva
Brina se je ful izkazala - po parih minutah nezaupljivosti, je potem postala čisto medena in vesela, nasmejana - uf... da le nismo imeli problemov s papanjem in pančanjem zaradi direndaja
pridna Brina
konec mleka: tudi mene zanima, koliko časa po tem, ko nehaš dojiti, je še kaj mleka - če se prav spomnim, je ena enkrat napisala, da je imela celo eno leto po tem kakšno kapljico?!?
ne bi vedela, prvič nisem niti preverjala, zdaj se pa še dojimo 1x
teta s Krvavca: mene še vedno ni obiskala, niti pikice, sledu... zadnje čase se čez dan skoraj več ne dojimo (danes je recimo med 9.30 in 19.30 samo par požirkov bolj za žejo naredila okoli 15.00, sicer pa nič) - dojiva se pred spanjem, cca. 1x ponoči in zjutraj - kaj mislite, kako kmalu naj bi me obiskala
da ne bomo (pre)kmalu zibali
in ja... vem, da je prva ovulacija pred M... ampak ne verjamem, da se nam trofi
jaz je tud še nimam in tudi upam da se nam ne zgodi kaj nepričakovanega
sicer se pa Brina že ful postavlja na noge
danes je kar nekaj časa stala na stolu in se držala za naslonjalo - seveda pod budnim nadzorstvom!
samo stala in stala bi še
tudi v banjici več noče ležaz - al bi sedela, al pa kar stala
ko jo hočem dati iz banjice na previjalno, je že nekaj časa sploh ne morem takoj položiti, ker se ne da spodnesti z nog, moram jo kar nekako prevrnit, če hočem, da leži - pa tako uživa ob tem
joj, kar naenkrat več ne bo majcen dojenček
bravo Brina
mi bi tud samo stali
sej lahko še enga dojenčka naštimate, Brina tudi formalno kmalu res ne bo več
papamo pa 3xGH, ampak sadja poje kar malo, ima pa zgleda dovolj??? a je možno, da ima recimo pol deci sadne kaše dovolj!?!?? meni se to zdi ful malo, ampak potem zapre usta, pa do zelenjavnega kosila nič več ne je - takrat pa tudi poje max 1 deci
a no to malo???
edino mlečne kaše več poje - naredimo s 130ml vode - pa vedno malo ostane na dnu
za sadje in zelenjavo se mi pa res zdi, da MALO poje
meni se tudi malo zdi, ampak če ima dosti je vredu, niso vsi enaki....važno da je sita in da se redi