ti ne znam svetovati
praviš, da z lepo besedo ne gre
ne vem, kaj bi razen lepe besede lahko pomagalo
najprej pa se vprašaj, zakaj toliko dela - potem pa mogoče, kaj lahko naredite, da tega razloga več ne bi bilo
pri nas je podobno, ne sicer tako ekstremno, da ne bi spal, kot pri vas
ampak tudi moj veliko dela
imamo pa to smolo, da enostavno mora toliko delat, ker sicer gre lahko nazaj v službo, se spet zaposli, pa najt bi morala, kdo nama bo pomagal odplačevati kredit, ki je za oba skupaj cca. 230.000 SIT (so bili še siti, ko sva vzela kredit, pa se mi ne da preračunavat)
to je bila cena tega, da sva kupila stanovanje
in če verjameš, tudi danes DELA - sicer bo "samo" do 13.00
jutri pa 8-9 ur, za vikend še ne vem
in če upoštevaš, da nimamo pomoči babic in dedkov, potem si lahko predstavljaš, kakšne praznike (pa tudi sicer) imamo - na srečo mi božič nič ne pomeni
v bistvu mi gre bolj na živce, ker se mi vsiljuje, da je treba praznovat, pa v krogu družine pa blablablabla, verna itak nisem
praznujemo bolj težko, ker ni časa
mislili smo moje starše obiskat (sem edinka), pa sta sama sedaj za praznike, ker je oče zbolel, ful kašlja, ima vročino, in me je strah zaradi Brine, da se česa ne naleze - včeraj mu je zdravnik predpisal amoksiklave (ali nekaj takšnega)
tako, sedaj sva midve z Brino same, moji starši so sami (oče še bolan povrhu vsega), in mi gre res prav na živce tale božič - sedaj se mama zihr ne počuti najbolje, ker sta sama za božič - če ne bi bilo tega "predpisanega" božičkovanja, o tem sploh ne bi razmišljala in bi se počutila bolje