Ti jih lahko povem iz MCDonaldsa.
Hrani, ki bi po preteku časovnega roka, v katerem lahko počaka na kupca, morala v smeti, spremenijo nalepko in dajo timer od začetka. Po navodilih managerja. To se seveda dogaja pri taki hrani, ki ne gre ravno takoj, npr. pri pitah, ribjih zadevah ipd. Tako da jaz povsod po svetu naročam, da mi naredijo karkoli "brez" tako da mi stvar naredijo pred nosom.
Zaradi tega seveda ne boš umrla, je pa hrana postana.
Vsa pijača pride v prahu, ki ga potem zmešaš z vodo, tudi shake-i in juce-i. Oboje smrdi kot kuga.
Glede higiene hrane, ki pride v trgovino, si lahko brez skrbi, ker je vsa fajn zapakirana je pa vse skupaj taka plastika da ni res. Npr. solata pride v vrečkah, verjetno v kontrolirani atmosferi, in potem taka ostane tudi do dva tedna, dokler pač vrečke ne odpreš. Za meso ne vem, ga nisem nikoli odpirala.
Krompir pride zamrznjen, večkrat se vmes odtali pa potem spet zamrzne. Ni pa narejen iz rezanega krompirja ampak je mešanica mletega krompirja in nevemšečesazraven, vse skupaj je sprešano v maso, ta masa pa potem oblikovana v paličice. Gre pa ves takoj, krompir nikoli ne stoji.
Aja, olja za cvrenje po predpisanem času seveda ne menjujejo, ga še kar obdržijo, takorekoč do skrajne meje za menjavo.
Cela restavracija se zvečer fajn počisti in to s takimi čistili, ki so tako močna, da imaš po čiščenju, če si brez rokavic, roke totalno gladke, še črte na dlaneh ti zabriše. Glede čistoče ni panike, ni pa ravno fajn, če ti kdo na plošči, ki je ni prej splaknil vodo, en hamburger peče.
V hamburger ne dajejo ničesar, če pa na tla pade pa zagotovo ne bo šel v smeti ampak nazaj na ploščo.
Kakšnih umivalnikov pred nosom nimaš je pa res, da tiste, ki delajo za blagajno, ne pošiljajo v kuhinjo, ker se usposabljaš za določeno delovno mesto.
_____________________________
Ustavi se in prišel boš!