Obi, bravo za srčka. Ja ata Reš ga res vidi, nama je pokazal utripanje na UZ. Tko, da če je rekel, potem drži.
Reby, pri tebi se bo tudi videl srček. Veš pri moji svakinji se tudi tak čas še ni videl, čez dva dni pa že (je imela UZ zaradi kontrole, ker je krvavela): Tako, da lahko je za en ali dva dni striglo. Boš videla, kako bo v ponedeljek že lep fižolček s srčkom mahal na UZ.
Kruce, nič naj te ne skrbi. Vse bo v redu. Je zmeraj težko prebrat slabo novico eno od bork, ampak moraš mislit pozitivno. No, mi se bomo pa v ponedeljek zgrešili, ker imava midva že ob 9h NS.
Abra, super da si se javila in da je z gimnastičarko vse v redu. Zdaj pa le uživajte še naprej in naj pupa lepo raste.
Ledenka, vidim da fant lepo raste in napreduje, tako kot je treba.
gigi, škoda za -, ampak naj te s-fact ne zafrkava in podaljšuje dan do
. Ah te špike, so nerodne, ampak saj potem kar steče. Počutje pa je v redu?
kajsica, mismis in še katera, ki čakate na zamrznjenčke, upam, da se boste lahko zmenile glede zamrznjenčkov že v januarju. Pa zakaj je to sploh dobro? Kajsica, kot si rekla, kar tja pojdi in se probaj osebno dogovort.
bbpikica, ja ata je pa res faca, ko si vzame čas. Boš videla, kako ej vse bolj sproščeno in veselo, ko takole iznenada pride vse skupaj. A imam prav?
Lara, jutri bo pa polovička padla.
gloria, ampak meni gre že pri nosečnosti tako hitro čas, kako gre šele tebi ob Nikcu. Kar malo prehitro a ne?
sonček, pa saj ti boš pa tudi en dva tri na vrsti za cartat. Ti si nekje na sredi glede dveh porodnišnic. A boš pla rodit bolj na "sever", al bolj na "jug"? Ker, če boš izbrala ta drugo možnost, boš za par dni moja soseda.
Bambi, kako pa si ti kaj?
Se* še enkrat bravo za srčka.
Pa takole te je rotavirus napadel. Groza. Mene je samo za en dan en teden pred testom. Ampak meni res takoj pomaga, če ob prvih znakih popijem dva kozarca coca-cole in pojem par bobi palčk. Ker mene vsaj 4x na leto malo oplazi, vsakič ko ga kdo od otrok dobi v vrtcu.
T1979, ja drugi postopek pri Rešu je v vsakem primeru na koncesijo. Tako, da kar veselo na delo in uspehu naproti.
pika.po, imaš prav. Jaz tudi že cel dan čekiram kaj nam bo kajatina sporočila.
Blanč bravo za MK (je dober občutek, ko jo imaš v roki, a ne?) in pikici, ki lepo rasteta.
pija, a ti si p spet polno zaposlena. Pa saj si čisto preveč pridna. Me bomo tudi mislile nate.
hedviga in
, lepo, da sta še v enem kosu. Panika za gnezdenje pa vrjamem, da vaju daje.