Dobro jutro vsem skupaj
Shadow, čestitke za
, ob vseh teh slabih novicah, se prav prileže kakšna dobra novička.
zup2, tudi tebi čestitke za začetek postopka, tokrat ma da rata
Gretka, kako je tvoj, sem včeraj mislila na vaju, ko sem poslušala poročila. Upam, da ni tudi tvoj vmes med tistimi, ki so jim podaljšali kolektivca
Shuka, hvala za zajtrk, se prav prileže v teh mrzlih zimskih jutrih.
Dajamaja, hvala za dobre želje. Kdaj bomo pa spet držale pesti zate?
Žiži, tudi tebi pozdravček, kako je gospod? Je že kaj bolje? Kdaj pa se je tista tvoja prijateljica prijavila za prenos zamrznjenčkov in aktero številko ima. Ali je možno, da samo ne jemljejo na novo za prenos zamrznjenčkov, da pa tiste, ki smo se že zdavnaj prijavile pridemo zraven?
Kruce, tudi tebi hvala za kavico, kakšno je stanje pri vas, je gospa še tečka
Sonček, upam da ste še vedno 2v1, čeprav se čez vikend obeta polna luna
Kajsica, kdaj pa ti kličeš, mislim a je tvoja
? Jaz bom počakala, da pride, potem pa kličem sestro Miro in ji bom kar zatežila, da že od septembra čakam na to, če pa bo rekla, da marca, se bom vadila na službene obveznosti. Ma sploh ne vem, kaj narediti, so mi vse načrte pokvarili s tole informacijo.
Kar se tiče postopkov, se mi zdi, da ste se narobe razumele s Kajšico, in sicer Kajši ni mislila, da je plačljiv postopek z zamrznjenčki, temveč da je plačljiv celoten postopek od stimulacije, punkcije in ET-ja. To plača zavarovalnica, glede na to da so pa zamrznjenčki iz postopkov ne dobi GK LJ nobenega denarja za prenos le teh. Kar pomeni, da praktično delajo zastonj, dela je pa skoraj ravno toliko kot s postopkom, če upoštevaš, da ti morajo vsak dan vzeti kri, pa lulaš na palčko, pa UZ in nato ET.
Predvidevam, da so zato ustavili postopke z zamrznjenčki, saj so imeli decembra bolj malo postopkov, sedaj bodo pa začeli s polno paro in se bojijo, da ne bodo sfolgali vsega.
Grem še na MON prašat, če katera kaj ve...
< Sporočilo je popravil mismis -- 6.1.2009 9:19:05 >