Večer...
evo, da se malo javim, preden se grem k našemu stiskati na kavč.
Cukica, saj bo tudi teh 14 dni minili kot bi mingnil. Ti boš potem med februarkimi nosečkami.
Reby, hvala za dobre želje. A pri vas ste srčka že videli
bbpikica, daj probaj Sayuri poslati z.s., sigurno ti bo odgovorila. Upam, da tudi pri tebi te slabi znaki čimprej minejo.
Se*, superca za srčka
, kar tako naprej, lepo in mirno nosečnost še naprej.
Metulj, najpej dobrodošla med nami. Če se ne motim, zaseda konzilij na GK LJ enkrat mesečno. Zadnjič sem na MON-u ujela, da so v decembru zasedali 19.12., če je dr. Bokalova dala vse tvoje papirje že naprej, te znajo obravnavati že na naslednjem konziliju, ki bo v januarju morda tudi konec meseca. Potem moraš počakati še kakšen teden, da dobiš odobritev, pa boš v akciji. Lahko da bo to že v februarju. Svetujem vama, da čimprej priskrbita vso ostalo dokumentacijo, sicer izvide krvi dobiš cca v 3 dneh, vem pa da se zna zavleči pri izvidih brisa, ki pa ne sme biti starejši od enega leta.
Gloria, tvoj mali je pa pravi pozer, pa zgleda da bo tudi velik intelektualec
Sonček, torej naslednji teden držimo pestke, da bo tudi vse v redu
. Samo še 18 dni pa bo GO ALIVE
BarbiG, tudi ti dobrodošla med nami, take pozitivke z veseljem sprejmemo. Upam, da vama tokrat uspe, da dobita tudi tretjega sončka.
Vitaebella, ti si pri Rešu, kajne? Ti kar ostani tukaj pri nas, te bomo me bodrile in navijale zate. Sigurno se bo našla pa še kakšna s katero bosta skupaj trepetali
Lučka, torej si se danes nauživala z otroki, saj je prav tako, te mali gumbi so itak naše največje veselje.
Zup, tudi jaz držim pestke zate, da ti
ne bo nagajala. Pa veliko uspeha v tem postopku
Žižek, kje si? ma te pogrešam veš...
Tako pa sem vas, tudi vsem ostalim želim prav lep preostanek večera.