Dan,
kako smo kaj v tem zasneženem dnevu? Se že kaj smučate, sankate in kepate, ali tako kot jaz čepite v službi za računalnikom in delate, delate, delate. Ali ste si privoščile najboljšo varianto, ostati doma na toplem,na kavču s kakšno dobro knjigo v roki in s toplim čajem na mizi?
T1979, zakaj pa ne bi ostala še jutri doma, da se orenk pocajtaš. Saj veš, da gripe ne preboliš tako hitro
BarbiG, jaz nikoli nisem hodila na GK LJ na test krvi, če me je prej prehitela
. Nekako se mi ni zdelo, da bi bilo smiselno, ponavadi sem samo poklicala na oddelek in jim povedala, da nam ni uspelo
Kicsi, superca za prvo premikanje, če do sedaj nisi dojela, je pa sedaj vse jasno. Kot kaže bo pa letos, leto v znamenju fantov.
bbpikica, vedno vam na uslugo
pika79, ja prav si si zapomnila, zdravilo je res Menopur. Super, da imaš že enega otroka, nekako se mi zdi, da si veliko manj obremenjen v postopku, če imaš že doma enega živčkokravžlja
Shuki, tebe damo pa februarja na seznamček cartanja, upam samo da nas ne prehitiš
miška, sem pozdravila našega. pa mu moram najprej vedno osvežiti spomin katera je katera, no saj tebe si je zapomnil že zaradi foha
Ali katera ve, kdaj ima naš Dakec rok???? Ali spada med januarske ali februarske nosečke
Vsem ostalim: Pija, Žiži, Pikovit, Lara, Lučka, Daisy, Mlinčkovi, Kruce, pika.po, Tina1, Abra,... pa en prav lep zasnežen pozdrav. Se tipkamo kasneje