Ojla, evo mene.
Danes sem bolj zaspane sorte, pa sva vseeno z mojim imela dopoldne že vsaj malo čistilne akcije v stanovanju. Sva malo pohitela in sva se lotila spomladanskega čiščenja, da bi tako vsaj malo spodbudila temperature, da ne bi bile tako nizke.
Shuki, pozdravljena soseda. Kaj bolje danes? A, že vidim da te še ker daje in da že iskrice trosiš naokoli. A veš, da ti moram še povedat, kaj je rekla Reševa včeraj. Pravi, da je potrebno, ko dopolniš 12. teden potem Prometrium jesti do konca 13. tedna v zmanjšani dozi, po 1 tbl na dan, da ni prevelik šok za telo in plod,... Tako, das si imela spet prav, ti naša enciklopedija.
Goldy, kot kaže bomo navijali čez dva dni.
mismis, super za
in za akcijo. Bravo.
Gigi, bravo za lepo novičko in municijo.
mojsonček, naj se težave z mehurjem umirijo, pa ta mraz že konča. Mene sploh ne vleče več ven, pa tak sonček je.
lara, vsak pregled, vsak UZ zbudi malo strahu, a je vse v redu. Nič bat, smo vse take.
obi, super da si si uredila G v Ljubljani in ne bo potrebnih toliko kilometrov do prejšnjega G.
T1979, vidim da se ti tudi hitro bližaš akciji.
sonček, vidim da še ni bilo akcije in sta še 2v1.
Kruce, jaz pa iščem začetek dneva in tvojo kavo, pa mi ni bilo nič jasno. Vidiš, si nas že razvadil.