ojla moje borke! mal je treba glas povišat, pa že prišibam, zuuum!
sem si posebej za tole oglašanje (oz. za vas!!) nadela novo oblekco.
najprej bi zarji zaželela čimprejšnje okrevanje, predvsem sestavit zlomljen srček, pa se napolnit z energijo do poletja. zibala letos še ne boš, boš pa lepa jesenska nosečkica z mini trebuščkom, ki ga boš pozimi malo pokrila, pa potem naslednjo pomlad v vsem sijaju pokazala sončku! držim pesti zate!
vsem ostalim, ki ste videle pluske, črtice, srčke seveda čestitam iz srca in naj vam naslednji meseci minejo v zadovoljstvu in sreči!
drage moje borke, ki še čakate na snife, špike, punkcije in ostale nebodijihtreba: letos bo dobro leto in verjamem, da bo tudi vam uspelo!!! kot vidite na moji slikici, je vse to zapisano v zvezdah in jaz sem vam to prišepnila, da bo čakanje na postopke in testke lažje in hitrejše ter polno optimizma!
šuki in dakec, se pridružujem klubu zatečenega zapestja! mene matra desno a ga hb lahko že zjutraj razmigam, da je potem čez dan znosno. boli pa ko
! sem pa fasala še sladkorno in se spet špikam, tokrat z inzulinom.
kaj še? jooooj, ni da ni, pa vam ne bi jamrala, rada bi le prilezla do 34. tedna, kjer je tudi dihanje za dvojčka baje že mala malca in ne potrebujem injekcije za pljučka. zdravnike v mojem primeru skrbi predvsem zame, manj za pamža, ki sta v hotelu delux!
za radovedne
:
+
0___5___10___15___20___25__30_32 1/7__35___40
kako je zdaj z vrstnim redom? sonček in zvezdič, potem pa dakec in šuki, pa midve s hedi al kak? nič več ne vem, ko je sortirano po drugem sistemu
. saj ne kritiziram, sam je bil prejšnji seznamček ena fajn potuha za take kot sem jaz, da sem vedela katera je zadnja nosečka, pa katera tik pred tem, da dihamo!
mlinči!!!! povej, kako je bilo včeraj, al sem jaz kaj spregledala?
joj, vsaki bi morala nekaj napisat, pa ne gre, šibam, pa obljubim, da bom bolj pridna od zdaj naprej! pa pa