Dobro jutro vsem skupaj,
no tudi mi smo končno pridrsali v službo, danes je pa res cel kaos na cestah, smo se po obvoznici vozili celih km/h. No, važno je, da smo prišli v službo živi in zdravi in pa seveda dobre volje.
Noki, lepo da si z nami, pa saj veš da te vedno pogrešam. Tvoje oblekice se pa spomnim, skoraj vseh, ki si jih imela, od nogometaša pa do gimnastičarke
bbpikica, danes pade stopka praviš, ma to je super
. Upam, da bodo folikli še naprej rastli, praviš da danes pade stimulacije, jupi. Nekako se mi je zdelo, da ne boš mogla priti v Konga. boš misana
M1979, selen in cink kupi v lekarni od Nordpharma, ali pa vzami od Fidiprotekta, ker imaš notri še q10, pa vitamin E. Čeprav če jemlješ slučajno Centramedmami ima ta selen in cik že notri. Tega zadnjega lahko jemlješ tudi med
, in to1x na dan med jedjo. Centramedmami se tebi tudi bolj splača jemati, če se trudiš zanositi, ker vsebuje tudi folno kislino.
mrudovič, bravo za pobčka
, a tako hitro je šlo, se še spomnim, ko si nas razveselila s svojim pluskom
Reby, upam da tale izcedek čimprej izgine, pupa naša počivati je treba
miška, seveda bo srečanje, saj veš da morava z Žižekom ornk zapiti tole zadnjo
, potem dolgo časa ne bova mogli več. Svojega pa lahko pripelješ zraven, če mu ne bo preveč neugodno med samimi ženskami
Pija, a ti nisi še šla med jodlarje? Današnji dan pa res ni dober za oddaljene vožnje
Kruce, a kar dve budilki, si pa ziheraš. No saj hvala bogu, smo vsaj kavo dobile
Lučka, kako smo mi danes? Sigurno še spiš v topli posteljici
Shuka, upam da ti je bila današnja noč lažja, pa sporoči nam, kaj ti bo rekla teta G. Našemu kužonu se pa čisto trga, po moje bom šla danes kar prej iz službe, da bova šla uživati na sneg
BarbiG, dobro zrihtaj danes...
dajamaja, dobro jutro tudi tebi. Se vaš kužon kaj veseli snega?
mojsonček, upam da si na izi pridrajsla do LJ, se mi zdi, da bo še težje domov priti
Žižek, kje si, a moram res že sedaj začeti s fotostimualcijo, da te izbezam iz luknje
Pikovit, kako nam kaže, še malo pa bo drugi UZ, bomo videli kako folikli rastejo
Daisy, upam da si videla datum in kraj srečanja, evo PIR BO!!!
Zarja, ali greš danes tudi že kri dati, držim pestke, da bo beta začela padati
Gretka, upam da si lepo pridrsala do službe, ti ubogi revež, ki vstajaš že sredi noči, kakšne so bile ceste
tudi vsem ostalim želim prav lep dan