Ojla pikice moje
evo mene s pregleda, a čem sploh kej omenit
Evo na kratko povedano : ŠUTI I PATI al pa rodi pa bo minilo.
Samo zarad tega pa štruco ne bom preganjala iz bušija, bom pač šutila i patila.
Ni zdravila za to, še pri čaju za odvajanje vode iz telesa je skeptik, ampak sej je razumljivo on je stroka konvencionalne medicine, in te redko kdaj priznajo, da je kaka alternativna zadeva dobra.
Lučka - tvojga g. sem vidla, mi je blo tolk, da bi se kr z njim zmenila pa pogovorila, pa sem gledala njegovo čakalno dobo, pa sem rekla, čak se čak, da jest rodim, se bom kuj prešaltala k njemu
Sam veš kako, jest sem vljudna in uvidevna do tistih, ki so naročeni, če mi res voda v grlo ne teče, no ker sem predvidevala, da mi ne bo v kako velko pomoč sem zato prej poklicala za termin. Pol morš zmer počakat do zadnjega. Pol sem pa včeri rekla, da te bom dons poklicala za kavo, pa poglej to vreme, mal težje sicer hodim po tem snegu ampak je pa lepo k tko sneži, joj jest mam tolk rada sneg.
Drgač pa nosečke k se vam še ne pozna, dokler se da nosite svoje hlače, jest mam ene 3 kom doma, pa sem jih sam 2x oblekla, čist bv nakup, tko da ne prehitevat, no se ne splača. Razen če je kriza, pa ni nč več prav pol ja.
Sem si pa v C&A na Rudniku kupila ene elastične hlače k so za čez trebuh in sam te še nosim, so super.
Zarja medika moj - počivaj in pazi nase, saj bo mimo.
Gigi - vidm bremzaš se, a ti znese, sam si pa pridna no jest navijam za to da ti dokončno rata.
mismis - joj bi jest tud po snegcu rada tekala s kužonom, men je to tolk lepo, našga tud meša.