IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
Ampak tale zadeva z zatekanjem in vodo, pa sploh ni zabavna, pa ne vem zakaj to tako nosečke doleti?! Joj...bolš da nisi v poletnih mesecih, jaz že cvikam, da ne bo mene kaj tazga doletelo.
Pa sploh lahko še kaj nardiš al si bolj samo še v mirovanju? Kdaj imaš CTG, kdaj se ti začnejo? Al je sedaj še kakšen ginekološki pregled in UZ?
A je res, da moraš imet za morfologijo poln mehur
..mislim, ker to je potem kar neprijetno...glede na to koliko časa traja UZ...
Verjetno so hormoni krivi za to zatekanje. V poletnih mesecih se postaviš kam pod klimo pa je bolje al pa namakaš v hladni vodi, pozimi maš pa probleme z obleko k ti nč ni prov pa noge v čevlje ne dobiš, sploh pa če pomisliš, da za par mesecev teh cot ne boš potrebovala, tko da vse ima svoje prednosti in slabosti.
Ma sej lohka migam, sam bolj sem na nogah slabše je, bolj so noge obremenjene bolj napihnjene. CTG pojma nimam kdaj ga imam, mam pa naslednjo sredo en pregled, al mi bo takrat naredil CTG pa ne vem, nič ni omenil. Ravno tako je z UZ.
Jaz nisem pila pred morfologijo, tko da očitno ni potrebno, pa tud nič mi ni rekel, se je pa vse lepo videlo. Ne obremenjuj se s tem, če se kaj ne bo videlo, te prenaroči in greš še enkrat, ampak ne bo panike, boš videla.