Zvezdica, kaj pa veš, kaj se lahko zgodi, mogoče se pa Medo odločil pa prej ven pride. Kako je z Liamom, mu je vročina že kaj padla
O hvala ker mislite na mojga princa. Zdaj računa...sej pravim, da meni moj otrok ni nič podoben
Čez dan je še kar, kašlja, pljuva(kot kak pušač) ampak zvečer pa vročina. Vendar bo že, ni prvič, sem že zverzirana. In ko bodo vaši miški prehlajeni bom teta pehta in bom svetovala
Ja blanči, pride kmalu ta moj otrok. Prav komaj čakam ad ga vidim. Vsak dan molim, da bo vse ok. Nič druzga si ne želim, kot samo to. Moj pa že sanja o punčki.... kao naslednji postopek. ja če verjameš
Poglej kako cajt beži, si že v 11t. Izcedkov ni več a ne? Pri meni so trajali tam do 12 t, pol pa še kaj vmes, ampak kot vidiš je to mus, da donosimo naše zakladke.
Novičke od Pikovit
Na vsaki strani ima po 4 folikle velike od 11-15mm . Naslednji UZ v nedeljo 18.01. ob 8ih.
PIKOVITKA
Podganca, jast sem si tud ene omislila zadnjič, kavbojske - jih nisem niti probala, ker na te hlode otečene nič ne spravim razen skibuck, ampak ko bom mal bolj fit, jih pa takoj vržem gor. Jast sem itak ubrisana na šuhe, sej zato smo rabili novo omaro
Sploh take ****abilne, ampak tokrat so mi zapasali taki kavbojski, še vedno hot kot moj pravi
Gigi, ta tvoja služba, pa kaj maste skoz gužvo?... Zdaj ko boš

boš lepo doma, da te nebodo čist izmozgali, a prov?
O sponži, kdaj maš pa ti PDP? Glej, kok hitr cajt šiba
Gigi saj sem pozitivna in še vedno polna zaupanja v uspeh , zgleda da se je tud ata odloču da je dost heca ker je poleg hatchinga pa ET tretji dan pa prometrium na 8 ur predpisal še estrofem
BB, jast imela 3. dan ET, pa glej rezultat. Ata je strokovnjak, verjemi, da bosta te dve najboljši in boš kmal mela tak veliiiiiikkkkk trebuh
Kaj je že ta hatching?
Grem, sem nardila super kosilo... če ej katera lačna velkom

(g.juhca, pa rižota s šampinjoni in piščančkom, pa VELIKOOOOOOOOO zelene solate...)