IZVIRNO SPOROČILO: lana38
Drugače pa ne hodiva več nekam sama okrog. To pa prinesejo tudi leta in ti več niti ni toliko za žurat. Ti paše biti doma. Boš videla, ko prideš v naša leta.
Pa mislim, da nisem tako zelo daleč od "vaših let"

. Nama tudi ni za žurat. Ampak paše pa it v kakšen kino ali pa samo malo ven na kakšno pijačo brez da bi bilo treba pazit, da ti kdo ne prevrne kozarca

. Pa zjutraj spit kavo, brez da vmes na izmene poslušaš "Maaaaaami". Saj takega odklopa nimava pogosto (mogoče 2x letno), ampak takrat pa paaaaaše.

Mogoče k temu pripomorejo tudi stresne službe, ki jih imava in vsake toliko se je pač treba nekako "razelektrit". Saj si človek vzame čas zase, ampak tista urica ali dve (in to sam) ni isto. Pa tako osvežilno je, ko greš od doma in samo natakneš čevlje, se vsedeš v avto in greš. Nobenega pregovarjanja o tem, katere čevlje obut pa na katero nogo gre kateri, nobenega postanka na poti do avta zaradi trme itd. Saj ne, da mi je to težko, ampak na vsake toliko pa paše, da mi tega ni treba
IZVIRNO SPOROČILO: lorch
Zaenkrat se potem, ko mala zaspi, spočijeva in naužijeva drug drugega dovolj, da ni potrbe po tem, da bi mala šla kam prespat.
Jaz sem tudi včasih tako govorila

. Po štirih letih pa sem ugotovila, da tudi paše kakšen podaljšan vikend v dvoje

.
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Nevem, če se bo katera strinjala z mano, ampak bolje je imeti dva otroka, kot le enega, čeprav tega nisem sama izkusila!
Evo, jaz se strinjam

. Saj je na trenutke kar težko vse uskladit, ko imaš dva približno enake starosti, ampak sčasoma postaja vse bolj lušno.
SD, čisto tako off topic. Veš mogoče za kakšno zazidljivo parcelo v vašem koncu? Malo razmišljava v tej smeri in malo tipava teren.