IZVIRNO SPOROČILO: lana38
Ayo, glede poroke se čisto strinjam s tabo. Saj ne more kar priti tja, ali pač... Tašče so čudne, vem iz prve roke.
LP
Se podpišem
Ja, malo se res že vleče tale najina bolniška.
Kar se tiče hoje pa: Tjaša še ne hodi, pa je že polnih 14 mesecev in11 dni. Ampak mene to ne moti, enostavno še ni pripravljena, saj ni to nič posebnega, do 18 mesecev je normalno. Drugače pa ne škodi, če si še malo pošpara hrbtenico, vsaj tako pravijo pediatri. Pa tudi z buškami nimamo težav

. Naredi največ 5 korakov, ampak jaz temu še ne rečem hoja, ker se večinoma že po koraku ali dveh pokne na tla in gasa po vseh štirih.
Glede prebujanja: Smo v hiši in vsake toliko je pač treba v kurilnico nakipat drva, kar mi je čisto normalno, ampak da je treba to ravno takrat ko gre Tjaša spat, pa ne razumem. Pa vsi so tako zaljubljeni vanjo, da so velikokrat že moteči, ampak vsa ta ljubezen kar izpuhti ko je treba mislit na njeno dobro. sam da se majo z njo fajn,kaj je fajn za njo, je pa druga zgodba.
No, danes je potem spala kar v dnevni, je pa potem njen stric, ko je končal z drvmi,uletel v dnevno, ker si je želel malo sposodit naš računalnik in jo je takrat zbudil

. Če niso drva je pa kaj drugega, ampak spala je uro in pol tako da ni bilo hudega.
Sem sitna? Skomplicirana? Mogoče, ampak mam živce že konkretno skravžljane in nekje se enostavno moram spraznit. Tiste ki živite s taščami, me verjetno razumete
< Sporočilo je popravil lorch -- 13.2.2009 18:33:06 >