IZVIRNO SPOROČILO: lorch
Andreja 2000 a 4x si že rodila? Potem nam pa lahko malo poveš kake razlike med porodi si ti doživela.
Jaz bi z veseljem imela cel kup otrok, pa imam zaenkrat šele enega (eno), sem si pa našla takega partnerja, ki mu je to dovolj oz. 2 bi tudi še šlo, kaj več pa dvomim
Jaz nisem imela ravno hitrih porodov in če bi opisovala svoje porode bi katero bolj prestrašila kot opugumila,sem pa najbolj trpela pri tretjem in to predvsem psihično,ker sem vedela,da se s porodom poslavljam od naše punčke,ki sem jo nosila.Žal je imela kromosomsko in srčno napako in izguba naše Tine me je takrat precej strla.No,pa smo potem še poizkušali in dobili Evo,ki je naša najmlajša.Sina-prvi otrok -sem rojevala zelo dolgo,vendar ko sem ga dobila v naročje,je bilo takoj vse pozabljeno in še vedno so to moji najlepši trenutki v življenju,rojstvo mojih 3 otrok,Tina pa je zgodba zase,ki me še danes boli. Laro sem rojevala 3 ure z umetnimi popadki.Sam porod pa se mi je zdel najlažji pri zadnji-Evi(tudi umetni popadki),je pa prišlo do zapletov,vendar se je na koncu vse lepo končalo.
Hja,pa sem po rojstvu sina rekla,da ne bom več šla rodit,no pa sem in niti me nikoli poroda ni bilo strah,kljub določenim slabim izkušnjam.
No,na kratko, razlike so bile pač v tem,da je z vsakim porodom bil porod hitrejši(razen Tinin).
lorch,morda pa si tvoj s časoma še kaj premisli,tako kot sem si jaz nekaj časa po rojstvu sina.