IZVIRNO SPOROČILO: pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*
Drugače se mi pa zdi, da sta Gabriel in naš Lovro po istih navodilih delana, ker sta oba tako na vodo usekana, poleg tega je pa tudi pri nas fen orto super duper igrača
. Non stop ga vlači po stanovanju, tako da ga vedno iščem.
Ja, ves, sem ze razmisljala, da smo si res usklajeni, ne samo Lovro in Gabriel. Se spomnim, da si enkrat rekla, da si imela tudi ti "ne-klasicno" poroko, pa odnos z mamo, pa mislim da obe delava v financah...pa se kaj bi se mogoce naslo
Ja, bo kar nekaj podobnosti
. Aja, s to razliko, da sem po fohu financarka (pa še kaj bi se našlo), delam pa na področju, ki med drugim pokriva tudi finance
.
Evo, se ena usklajenost - tudi pri nas sva midva za VSE sama, nobenih mam in babic v blizini!
Midva bova sedaj pocasi ze zacela razmisljat, da s septembrom oz. najkasneje z novim letom, ko bo en clan vec, najameva eno varusko, da nama bo vsakodnevno hodila domov. Jaz se bom pa po 6 mesecih porodniske vrnila na delo samo polovicno za nekaj let. Seveda ce mi bojo odobrili, drugace bom pustila sluzbo. Ker prihajat domov ob 6-ih pri 2-eh otrocih in brez pomoci (beri mame tasce), je nemogoce.
No, mi imamo pa danes praznik, pa se ocetov dan je, so v vrtcu otrocki za atije naredili cestitke s sliko, res lusno!

Jaz sem vceraj kupila eno trotico, tako da ga je zjutraj cakala cestitka s tortico.
Imamo tudi soncek in 20°C, na sreco je Gabriel ob 11.30 zaspal in se kar drnjoha, tako da greva po kosiu lahko za celo popoldne ven. Mogoce bova sla se malo v shoping, tako malo za duso, saj v resnici nic ne rabimo.
Ati ima pa cel dan neke sluzbene sestanke in kosila/vecerje
Smo sli pa zjutraj pogledat eno hisko/stanovanje (ja mi se vedno zivimo v najemu in iscemo ze 3 leta kaj pametnega za nakup), no in jaz sem sedaj cisto navdusena in naspidirana, moj pa se preracunava
Dajte mi malo povedat, kolikokrat na dan umivate zobke?
Pri nas je sedaj aktualno, da si hoce kar naprej sam brisat nos, usta...skratka po satovanju hodi z robcem in se kao skos neki brise

Vceraj je celo na igriscu okoli hodil z robcem v roki
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)