IZVIRNO SPOROČILO: botrca
uuuuu,ko si mi naredila lušte......
Lana38 za kakšen izpuščaj gre to,kje se pa mu je naredi,oprosti,ampak o tej bolezni res nič ne vem.No,pa fajn,da si vsaj ti boljša.
Ayo super,da gresta zvečer v gledališče

.Meni to ,da bi kam z mojim šla sama ,zelo manjka,ampak trenutno enostavno ni mogoče,ker Eva se zvečer,oziroma ponoči kar prevečkrat zbuja,da bi lahko sin ali hčera malo popazila na njo,saj bi bil hudi jok,če bi Eva opazila da me ni.Pa bi včasih z mojim prav rada skočila na kakšno večerjico sama...ampak 'še bo treba na to počakat.No,vidva se pa le lepo imejta v gledališču.
Lorch si pisala,da tvoji Tjaški preveč ne pašejo jabolke proti večeru....sem začela malo razmišljat,ker imamo pač take probleme z spanjem,da morda naši mali tudi ne pašejo.Ji pa vedno ko smo popoldan pri njegovih deda olupi jabolko in ji jo da jesti....sedaj pa bom prav pozorna na stvari ,ki jih mala poje,sem si že začela malo zapisovat....mi tole naše spanje res ne da miru in rada bi mu prišla do dna,ker z pomočjo zdravnikov se nekam slabo oziroma nič ne premika in zgleda ne bo nekega učinka.
bodite fajn,pri nas piha grdo mrzel veter....brrrr