Botrca......sožalje.
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka
Če bo J. zdravje zdržalo, se bomo čez teden dni že namakali v grškem morju. en dopust smo zaradi njene bolezni že odpovedali, če bomo pa še tega, se mi zmeša
pikica Kako pa kaj Lovrotova glava? Je pravi lepotec, tudi z obvezo
Ga Zoja kaj biksa?
V Grčijo greste? Kam pa, če ni skrivnost? Mi smo ravno včeraj pokopali plane o tej destinaciji, ker pride drago kot žafran (ne dam 3.000€ za en teden bivanja v skomercializirani betonski džungli). Se bomo pa zato čez dva tedna namakali na hrvaški obali (spet).
Lovrotova glava je že ok. Hvala za skrb

. V ponedeljek smo odstranili šive, Lovro je pa itak že naslednji dan po šivanju pozabil na vse skupaj

. Itak pa vsak dan pokasira kakšno buško, ker nima obstanka in non stop nekje pleza in skače. Mislim, da nam bo še dal vetra

. Zoja pa....hm....ravno te dni imamo kar nekaj težav z njo. V vrtcu ga je začela malo sračkat (in to dobesedno). Na lepem se je začelo dogajat, da se polula ali pokaka v hlačke. Ampak zanimivo, da samo v vrtcu. Nekateri pravijo, da je to pri tej starosti pogosto, ampak mene vseeno skrbi. Sicer je pa ratala totalna afna in pozerka. Drugače pa se z Lovrotom razumeta precej tipično za brate in sestre - enkrat ljubezen za umret, drugič pa pretep in jok

.
Kar se govora tiče je pri nas še vedno bolj tema. Če je treba, sicer Lovro pove marsikaj, ampak samo, če je treba. Pa drugače ves čas nekaj čeblja in ti na dolgo in široko razlaga kakšno zadevo....samo prevajalca nimamo

. No, včasih vskoči Zoja. Zadnjič je Lovro nekaj ves čas ponavljal pa ga nisva nikakor razumela. Potem pa je Zoja imela tega dovolj in je rekla, da nama razlaga, da je žejen

. In se je izkazalo, da je res.