IZVIRNO SPOROČILO: pikica*
andreja2000, poskusi dat Evi kakšne lanene hlačke, da ji poleti ne bo prevroče. Pokrijejo nogice, ampak niso vroče.Ja,take hlačke ji dajem,pa take čisto tanke in tako dolge,da pokrijejo kolena.Rokice pa itak ima že vse opraskane!
Mi smo pa včeraj pokasirali prvo pravo buško s šivi
. Lovro je padel s tobogana na hrbet (je plezal po toboganu navzgor) in si presekal glavico. Tako smo pristali na urgenci, kjer je dobil (na srečo samo) en šiv. Ojej,božček mali
.Meni je Lara padla iz tobogana pri dveh letih,jo je sunil en fantek .Je kar obležala na tleh nezavestna.Sem jo nesla k zdravniku in že smo šibali z rešilcem in vklopljeno sireno v bolnico.Imela je pretres možganov in ostala nekaj dni v bolnici,jaz pa sem bila čist na koncu z živcami.HB se je vse lepo končalo.
Lana38 Evi ne dam dolgih hlač,temveč take tanke,ki pokrijejo kolena ali kake lanene hlačke,nikakor pa ne prav dolge.
botrca Eva praktično v vozičku skoraj ni več,razen,ko greva v trgovino. Sicer nikoli ni bila rada v vozičku,ona pač enostavno mora ves čas bit v pogonu.Razen če kam pridemo,kjer ni domača,potem pa rabi nekaj časa,da se vživi in takrat je končno malo mirna

Vzunaj smo dejansko ves popoldan odkar pride iz vrtca,ker ko je vroče smo pri njegovih,ki so doma ob potoku in gozdu in je res pravi osvežilni hlad.Je pa pred hišo kar nekaj asfalta,po katerem Eva non stop leta in seveda tudi pada in ves popoldan si nabere kar nekaj bušk,kljub pokritim kolenam.
Danes pa se bodo v vrtcu slikali in vsi otročki so bili tako lepo naštimani,pravi srčki.